• Со попуст
  • Неодамнешно
Зечао кујна за складирање кутија за складирање, запечатена складирање на глувчиња кујна висечка кутија за складирање на тестенини, тркалезна тестенини за складир?

Зечао кујна за складирање кутија за складирање, запечатена складирање на глувчиња кујна висечка кутија за складирање на тестенини,

 
DEN 214.40

Количината на стоката
Това е достапна

Мултифункционална тегла за глупак Лесно за чистење. Лесен за пристап. Транспарентен и видлив. Префериран материјал за запечатување на материјал - Префериран PP материјал, удобно чувство, транспарентен дизајн на запечатување, за складирање. Тестенини, макарони, висечки тестенини и други долги ленти од тестенини. Мерење на мајсторството за дизајн на пристаништето на дизајнот на пристаништето за мерење на пропорција, лизгачки капак на влечење на врвот, мастер пропорција, намалување на отпадот, го прават готвењето едноставно. Транспарентна видливост на прв поглед - Транспарентно тело на шише, лесно да се види содржината на шишето, додадете во секое време, однесете и тргнете се. Дизајн на капакот на притискање. Лесно е да се отвори капакот. Заокружени и деликатни без да се повредат рацете. Анти-лизгање и анти-абела. Транспарентен и видлив. Лесен за ракување. Боја : Пинк, планови Категорија : Crisper Box Број на слоеви : 1 Без разлика дали е за еднократна употреба : Без материјал : ПП кутија Количина : 100 форма : тркалезна микробранова печка : неупотреблив капацитет : 1-2 L.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата