• Со попуст
  • Неодамнешно
Doitool wallид монтиран решетката за ротирање на решетката за монтирање кујнски организатор полица за зачинување на држачот за ротирање на држачот за ротирање на држач?

Doitool wallид монтиран решетката за ротирање на решетката за монтирање кујнски организатор полица за зачинување на држачот за ротирање

 
DEN 350.24

Количината на стоката
Това е достапна

Не'рѓосувачки челик Заграден на wallидот- без разлика дали тоалети, лосион, козметика, шишиња, парфеми, погодни за организирање на вашите работи. Организатор на закуски- ?? Едноставно и елегантно, во согласност со естетиката на народите, донесете многу погодност за вас. Ротирачка кутија за корпи за храна- може да чува суштества, мали предмети, крпи, не грижете се за неуредна во кујната. Организатор на плочата- дизајниран со фиока за складирање и ротирачка структура, wallидната решетка може да помогне во складирање. Rack- Овој wallид што виси за складирање може да ја задржи чашата за четки за заби, паста за заби и други предмети во бањата. Пакетот вклучува 1 x решетката на решетките -големина : 31. -Којност : Темна решетка -Материјал : Не'рѓосувачки челик и ПС -решетка за складирање на кондименти -Производство на, силен и издржлив, не е лесен за паѓање на ротирачката кујна решетка. -Нафинацијата на изработката и дизајнот на моден изглед ја обезбедува нејзината популарност и практичност на организаторот на грамофон. -Премиум решетката за складирање поставен на wallидот, искористете го целосниот простор на аголот и не зазема решетката за вселенски wallидови.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата