• Со попуст
  • Неодамнешно
Тенџере Со Млеко Со Една Рачка Мултифункционален Сад За Супа Чорба За Храна За Бебиња Тенџере За Готвење Кујна Тава За Готвење Со Една Рачка Композитна Челична Тав?

Тенџере Со Млеко Со Една Рачка Мултифункционален Сад За Супа Чорба За Храна За Бебиња Тенџере За Готвење Кујна Тава За Готвење Со Една Рачка

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Садот за млеко прифаќа ergономски дизајн, силен Тенџерето со млеко со дебело дно користи процес на леење за да создаде посебно дебело дно. Со отстранлива рачка против печење, лесен е за употреба и може да спречи палење на рацете. Капакот на тенџерето има дупки за ослободување на водена пареа и намалување на притисокот во садот. Изработен е од висококвалитетен композитен челик и нерѓосувачки челик, со висока цврстина и не е лесен за оштетување. Садот за млеко прифаќа ergономски дизајн, силен и издржлив. Тенџерето со млеко со дебело дно користи процес на леење за да создаде посебно дебело дно. Со отстранлива рачка против печење, лесен е за употреба и може да спречи палење на рацете. Капакот на тенџерето има дупки за ослободување на водена пареа и намалување на притисокот во садот. Изработен е од висококвалитетен композитен челик и нерѓосувачки челик, со висока цврстина и не е лесен за оштетување. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Тенџере Со Млеко : Композитен Челик + Тежина Од Нерѓосувачки Челик : Прибл.6 Мл Големина На Производот : Прибл.


Клучни карактеристики

Item Type:
Milk Pot
Material:
Composite Steel + Stainless Steel
Weight:
Approx. 980g/34.6oz
Product Size:
Approx. 9 x 17 x 35cm/3.5 x 6.7 x 13.8in
Color:
Silver
Package List:
1 x Pot Cover  :
1 x Pot Body  :
1 x Pot Cover Handle Kit :
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Слични производи во категоријата