• Со попуст
  • Неодамнешно
Klhhg, не'рѓосувачки челик, држач за хартија за хартија за хартија, без рак на пешкир, монтиран ролна хартија за кујна за бања за кујна за бања

Klhhg, не'рѓосувачки челик, држач за хартија за хартија за хартија, без рак на пешкир, монтиран ролна хартија за кујна за бања за кујна за

 
DEN 278.40

Количината на стоката
Това е достапна

Овој држач за пешкири е изработен од врвен 304 не'рѓосувачки челик, кој е здрав и издржлив, не е лесен за кршење Работната решетка за пешкири без пешкир може да се користи за чување и прикажување на пластична обвивка, торби за ѓубре, крпи, хартиени крпи, итн. Држачот на хартиени крпи има мазна површина и фино изработка што е лесно да се избрише и мие. Решетката за пешкири е компактен и не зазема многу простор, погоден за употреба во бањата, кујната, дневната соба, итн. Овој држач за хартија за крпи е изработен од премија 304 не'рѓосувачки челик, кој е здрав и траен, не е лесен за кршење. Работната решетка за пешкири без пешкир може да се користи за чување и прикажување на пластична обвивка, торби за ѓубре, крпи, хартиени крпи, итн. Држачот на хартиени крпи има мазна површина и фино изработка што е лесно да се избрише и мие. Решетката за пешкири е компактен и не зазема многу простор, погоден за употреба во бањата, кујната, дневната соба, итн. Спецификација : Материјал : не'рѓосувачки челик.Којор : Сребрена, црна. Големина : 28x3. Оваа хартија Држачот на пешкири е изработен од премија 304 не'рѓосувачки челик, кој е здрав и издржлив, не е лесен за кршење. Решетката за пешкири без пешкири може да се користи за чување и прикажување пластична обвивка, торби за ѓубре, крпи, хартиени крпи, итн.


Клучни карактеристики

Material:
Stainless steel.
Color:
Silver, Black.
Size:
28x3.5x10.5cm.
This paper towel holder is made of premium 304 stainless steel, which is sturdy and durable, not easy to break.:
The towel punch-free towel rack can be used to store and display plastic wrap, garbage bags, towels, paper towels, etc.:
The wall mounted roll paper stand is easy to install with equipped screws, and no drilling needed makes it quickly and easily to be set up.:
The paper towel holder features smooth surface and fine workmanship which is easy to wipe and wash.:
The towel rack is compact and does not take up much space, suitable for use in the bathroom, kitchen, living room, etc.:
Package Included:
1 x Paper Towel Holder.:
1 x Traceless Sticker.:
2 x Screws.:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement. :

Слични производи во категоријата