• Со попуст
  • Неодамнешно
Комерцијален комерцијален гас за комерцијални плочки, машина за пржење на кујна, не'рѓосувачки челик LPG Fryer, прилагодлива огнена моќ, за чип за помфрит во ресторани,

Комерцијален комерцијален гас за комерцијални плочки, машина за пржење на кујна, не'рѓосувачки челик LPG Fryer, прилагодлива

 
DEN 9448.64

Количината на стоката
Това е достапна

♣ 【Безбедна и издржлива】 Целата машина е изработена од задебелена не'рѓосувачки челик, а основниот материјал е не'рѓосувачки челик со висока чистота Специјално е обработено на висока температура и е трајно. Површината на тенџерето не содржи облога и е без готвење. Функцијата црна обложена рачка спречува скалиње на вашите раце и носи безбедно и лесно работење. ♣ 【Поделбата на дизајнот】 Комерцијалниот фризер усвојува сплит дизајн, а резервоарот за нафта и другите компоненти можат да се расклопат одделно, што е многу погодно за чистење. Опремено со корпа за пржење од не'рѓосувачки челик, маслото може лесно да се исцеди. ♣ 【Висока ефикасност и заштеда на енергија】 Фрајерот се загрева со течен гас, а високо-ефикасноста и шпоретот на гас за заштеда на енергија има брза брзина на греење, униформа огнена моќ и заштеда на енергија. Мулти-страничен дизајн на дупка за дисипација на топлина, поефикасна дисипација на топлина. ♣ 【Дури и загревање】 Длабоко фен обезбедува рамномерно и брзо загревање, лесно е да ја прилагодите температурата во рамките на, за правење пржена храна, која работи одлично во пржење на храна брзо и закрепнување на температурата на маслото. ♣ 【Широк спектар на примена】 Countertop Basket Gas Deep Fryer е совршен за крилја од бивол, пилешки крилја, прстени од кромид, помфрит, ролни со јајца, ракчиња или други закуски што можат да добијат длабоко пржени, погодни и за домашна употреба и за комерцијална употреба, како што е Ресторани, штандови за брза храна, закуски барови. Нашите пржени од не'рѓосувачки челик со двојна корпа, можете да готвите две различни закуски во исто време, лесно да ја подготвите вашата омилена храна во удобноста на вашиот дом, овој длабок прженик мора да има за дома, забави или закуски. Спецификација : Име на производот : Длабок Фрајматеријал : Метод на не'рѓосувачки челик : Течен нафтен гас (гас) Капацитет : 6 L, 12 LPOT Големина на телото : 30x47.5x43cminner Sument : 30 × 24 × 15cm >>> Карактеристики : - Мулти-странични Дизајн на дупки за дисипација на топлина, дисипацијата на топлина е поефикасна.


Клучни карактеристики

Product name:
deep fryer
Material:
Stainless steel
Heating method:
liquefied petroleum gas (gas)
Capacity:
6L, 12L
Pot body size:
30x47.5x35cm/56.5x47.5x43cm
Inner pot size:
30×24×15cm
>>> Features:
- Multi-sided heat dissipation hole design, heat dissipation is more efficient.:
- Stainless steel, automotive-grade rust-proof and durable, a fusion of beauty and texture.:
- Large air duct design allows air and fuel to mix, burn more fully, and heat up faster.:
- Independent fire control switch, free temperature adjustment knob, you can control the firepower at will.:
>>> Notice:
1. Keep away from children. Do not leave this product unattended when it is connected to an electrical outlet.:
2. To avoid sudden power outages, it is recommended to plug the fryer into a wall socket instead of a terminal block socket, and it is not allowed to plug both plugs into the same socket strip.:
3. It is strictly forbidden to use the frying pan to heat solid oil. Using solid oil can easily spoil the food. When frying explosive food, be sure to cover it to prevent oil from splashing!:
We are committed to providing quality service. If you have any questions, please contact us and we will respond to emails within 24 hours. :

Слични производи во категоријата