• Со попуст
  • Неодамнешно
Ливчиња од павиоа розови невестински туш или салфетки за ергенска забава, декоративни салфетки за хартија, 5 '' x 5 '' Цветни ливчиња коктел салфетки за еднократна упо?

Ливчиња од павиоа розови невестински туш или салфетки за ергенска забава, декоративни салфетки за хартија, 5 '' x 5 '' Цветни

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Розово ливчиња за украси за салфетки кои изгледаат како розови конфети, 5 "x 5" коктел салфетки, преклопени салфетки за хартија Декорации со розови забави за да ја направите вашата забава посебна; Класични розови салфетки за прием за венчавки, тоа е девојче бебешки туш, девојки роденденски салфетки или забава за градина. Луксузни салфетки за хартија кои се прилично забавни украси за забави за диплома, тушеви за бебиња, тушеви за невести и свадби. Салфетки за коктел за еднократна употреба се поевтина, ниска алтернатива за одржување на ленените салфетки и тие можат да бидат исто толку елегантни салфетки за хартија и украси за забави. Направено во Франција со „авиокомпанија“ мека и густа луксузна хартија. Розово ливчиња за украси за салфетки кои изгледаат како розови конфети, 5 "x 5" коктел салфетки, преклопени салфетки за хартија. Декорации со розови забави за да ја направите вашата забава посебна; Класични розови салфетки за прием за венчавки, тоа е девојче бебешки туш, девојки роденденски салфетки или забава за градина. Луксузни салфетки за хартија кои се прилично забавни украси за забави за диплома, тушеви за бебиња, тушеви за невести и свадби. Салфетки за коктел за еднократна употреба се поевтина, ниска алтернатива за одржување на ленените салфетки и тие можат да бидат исто толку елегантни салфетки за хартија и украси за забави. Направено во Франција со „авиокомпанија“ мека и густа луксузна хартија. 5 "x 5" коктел салфетки за еднократна употреба. Прекрасни салфетки за пијалоци од ливчиња од роза за салфетки за невестински туш, салфетки за ергенска забава, салфетки за коктел за прием за венчавки и многу повеќе.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата