• Со попуст
  • Неодамнешно
Luxshiny Flip Crip Prastic Counts Cuns Cuns Storage Cings Пластични организатор на куќиште Дели чаши замрзнувач за складирање храна за складирање на кутија за зачинети садови за зачини зач?

Luxshiny Flip Crip Prastic Counts Cuns Cuns Storage Cings Пластични организатор на куќиште Дели чаши замрзнувач за складирање храна за складирање

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Стр Контејнери за фрижидер- фино занаетчиство, добра текстура, материјал од оценка на храна, издржлив и здрав. Пластични контејнери- складирање на мирудии, зачини, зачини, сол, пиперки и така натаму. Јасен контејнер- формата е едноставна, убава и дарежлива за да се совпадне добро со вашиот прибор за прибор. Дели контејнер за месо за фрижидер- изработен од врвни PP материјали, мазна површина, навистина издржлива и безбедна за употреба. Јасни пластични канти за складирање- Мулти-функционална кутија за складирање на зачини и практични за домашна употреба. Пакетот вклучува 2 X Карактеристики на кутии за сезони -Големина : околу 14.14x2 тегла за бибер. -Материјална : ПП Херметичка кутија за складирање на храна -Обола : Транспарентен сад за сос од сос -тоа е пикник на отворено, домашна кујна, хотел и ресторан, итн. - Складирање на мирудии, зачини, зачини, сол, пиперки и така на држачот за складирање. - Мала големина и мала тежина, погодно за да носите и да користите свеж сад. - Изработено од врвни PP материјали, мазна површина, навистина издржлива и безбедна за употреба на шише за зачинување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата