• Со попуст
  • Неодамнешно
HGGDKDG железна чаша решетката метална кригла стојат дрвена рачка кујна дома шише вино стакло организатор

HGGDKDG железна чаша решетката метална кригла стојат дрвена рачка кујна дома шише вино стакло организатор

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Да висат 6 измиени чаши, чаши и шишиња со вода Има рачка направена од дрво, што е убаво и лесно се справува. Има тава за одвод на дното на овој држач за чаша, која се користи за собирање на водата. Врвот на секоја кука доаѓа со мека за да спречи оштетување на вашата чаша. Направено од висококвалитетно железо обложено со искривена површина, не е лесна за 'рѓа, не е лесен за деформирање. Да висат 6 измиени чаши, чаши и шишиња со вода. Има рачка направена од дрво, што е убаво и лесно се справува. Има тава за одвод на дното на овој држач за чаша, која се користи за собирање на водата. Врвот на секоја кука доаѓа со мека за да спречи оштетување на вашата чаша. Направено од висококвалитетно железо обложено со искривена површина, не е лесна за 'рѓа, не е лесен за деформирање. Да висат 6 измиени чаши, чаши и шишиња со вода. Има рачка направена од дрво, што е убаво и лесно за ракување. Постои тава за одвод на дното на овој држач за чаша, што се користи за собирање на водата. Врвот од секоја кука доаѓа со мека за да се спречи оштетување на вашата чаша. Изработено со висококвалитетно железо обложено со површината на 'рѓа, не е лесна за' рѓа, не е лесна за деформација. Дрвената шипка на врвот е отстранлива. Можете да го отстраните гумениот прстен за да го отстраните. Модерниот дизајн го прави држачот на чашата може да се користи во кујната, дневната соба и другите места.


Клучни карактеристики

Material:
Plastic, Iron
Optional Color:
Black, White
Size:
About 23.8x12.5x18.8cm/9.37x4.92x7.40in
notes:
Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
Please allow 1-2mm measurement deviation due to manual measurement.:
Quantity :
1 pcs
Decoration:
Can be placed in your kitchen cabinet, counter top or Fit well with your home decoration.
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package.:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Слични производи во категоријата