• Со попуст
  • Неодамнешно
Ipetboom За Третира Миење Капење Или Креативно Сиво Хранење Кикирики Анти-Лизгање Одвлекување На Вниманието Јадење Силиконски Миленичиња Фидер Третатор Рампа Диспен?

Ipetboom За Третира Миење Капење Или Креативно Сиво Хранење Кикирики Анти-Лизгање Одвлекување На Вниманието Јадење Силиконски Миленичиња

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Мат за Перење кученца : овој сад за хранење мачки е навистина подготвен со вода, погодно е да го нахраните вашето домашно милениче Куче Бавно Хранење Рампа : , материјал поддршка постојано се користи за долго време. миленичиња лижат материјали. Куче Бавно Хранење Мат : дизајн На Креативна шема, симпатична и извонредна, домашен декор и употреба на хранење кучиња. Мат за Лижење кучиња : моделот на текстура на подлогата за лижење може да помогне да се развие навика за хранење со бавно издавање. Чинии за мачки Лижат Рампа : Дајте му на вашето домашно милениче удобен подарок! Без разлика дали е време за бања, трим за нокти, обука за кучиња или четкање. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на подлогата за лижење кучиња-Материјал : силиконска подлога за бавно хранење миленичиња-Оваа подлога за бавно хранење ве одржува вас и вашето куче среќни за време на Капењето и убавината На Подлогата за Лижење Путер од Кикирики. - Може вашето куче да јаде премногу брзо за гушење кога јаде миленичиња мат за хранење миленичиња. - Се одликува со дизајн на мазна површина, што обезбедува безбедност за играчка За Обука На Кучиња за хранење миленичиња. - Моделот на текстура на подлогата за лижење може да им помогне на вашите миленици да развијат редуктор за навики за хранење со бавно издавање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата