• Со попуст
  • Неодамнешно
Вифемифицирајте Фен За Коса За Миленичиња Електричен Пренослив Вентилатор За Чешлање Миленичиња За Мачки Кучиња Зајаци Фен За Коса За Коса За Миленичиња Фен За Ми?

Вифемифицирајте Фен За Коса За Миленичиња Електричен Пренослив Вентилатор За Чешлање Миленичиња За Мачки Кучиња Зајаци Фен За Коса

 
DEN 998.24

Количината на стоката
Това е достапна

Со подобрен систем за воздушни канали, работниот шум е значително намален, така што вашето домашно милениче може да биде полесно со дувањето Рационализираниот дизајн и одличниот пластичен материјал го прават овој чешел за сушење удобен за држење. Овој додаток за фен за коса рамномерно ја распределува топлината, што може да спречи прегревање на машината и да спречи изгореници на кожата на домашните миленици. Фенот за коса е лесен и пренослив, може да се држи со едната рака или лесно да се носи во куфер. Овој чешел за фен не само што може да ја исуши косата за домашни миленици, туку и да ја чешла косата за домашните миленици за да направи симпатичен изглед. Спецификација : Тип На Ставка : Фен За Коса За Домашни Миленици Материјал : Пластика Големина : Прибл. 13 х 22 х 7,5 см/5,1 х 8,7 х 3ин(Преклопена Големина)Моќност На Производот : ЕУ Приклучок 1800-2000 W, Сад Приклучок 1600-1800wpackage Листа : 1 x Фен За Коса2 x Собирање Млазница1 x Дисперзија Млазница1 x Прирачникако имате какви било прашања во врска со производот што го добивте, ве молиме контактирајте не преку е-пошта и ние ќе ви се вратиме што е можно поскоро.


Клучни карактеристики

Item Type:
Pet Hair Dryer
Material:
Plastic
Size:
Approx. 13 x 22 x 7.5cm/5.1 x 8.7 x 3in(Folded Size)
Product Power:
EU Plug 1800-2000W, US Plug 1600-1800W
Package List:
1 x Hair Dryer2 x Collecting Nozzle1 x Dispersion Nozzle1 x Manual
If you have any questions about the product you received, please contact us via email and we will get back to you as soon as possible.:

Слични производи во категоријата