• Со попуст
  • Неодамнешно
Милагето Мачки Кучиња Фен Кафез Фен Чиста Куќа Чешлање Миленичиња Материјали, Патни Торби Коса Сушење Кутија Миленичиња Сушење Кутија За Туш Маче, Кутре Бања, Виол?

Милагето Мачки Кучиња Фен Кафез Фен Чиста Куќа Чешлање Миленичиња Материјали, Патни Торби Коса Сушење Кутија Миленичиња Сушење

 
DEN 318.40

Количината на стоката
Това е достапна

Лесен За Употреба : Потребен Ви е само фен за коса со кутија за сушење за брзо влакно на вашите миленици за неколку минути Практично За Чистење : Погодно за чистење и заштита на сопственикот од гребење од мачка. Со тоа, сушењето на косата на вашите миленици после бања веќе не е тешка задача. Висок Квалитет : кутијата За сушење Миленичиња е изработена од висококвалитетен оксфордски материјал, со Одлична изработка, сите панели се совршено зашиени, отпорни на абење, издржливи и не се оштетуваат лесно. Совршен Дизајн : просторијата за сушење Миленичиња усвојува дизајн на мрежеста ткаенина, која има добра пропустливост и видливост на воздухот, со патент, влечење На Патентот ги олеснува миленичињата внатре и надвор, а затворањето може да обезбеди миленичињата да не избегаат и да обезбедат. Пренослив и Преклоплив : кутијата за сушење Миленичиња може да се стави во вреќа за складирање кога не се користи. Лесен и цврст, заштедува простор, удобен за складирање и лесен за носење, тој е идеален избор за домашна употреба, излегување и патување. Опис : - висок Квалитет : кутијата за сушење Миленичиња е изработена од висококвалитетен оксфордски материјал, со Одлична изработка, сите панели се совршено зашиени, отпорни на абење, издржливи и не се оштетуваат лесно. - Совршен Дизајн : просторијата за сушење Миленичиња усвојува дизајн на мрежеста ткаенина, која има добра пропустливост и видливост на воздухот, со патент, влечење На Патентот ги олеснува миленичињата внатре и надвор, а затворањето може да обезбеди миленичињата да не избегаат и да обезбедат .


Клучни карактеристики

- Material:
Oxford Cloth
- 52cmx52cmx52cm/20.47inchx20.47inchx20.47inch:
Package Includes:
1 Pet Dryer Box:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Слични производи во категоријата