• Со попуст
  • Неодамнешно
Ветеринари претпочитаат елиминатор на мирис и отстранувач на дамки за домашни миленици - кучиња и мачки урина, измет и повраќање - лигач на дамки и спреј за мирис - е?

Ветеринари претпочитаат елиминатор на мирис и отстранувач на дамки за домашни миленици - кучиња и мачки урина, измет и повраќање - лигач

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Чисти стари и поставени дамки : целосно ги елиминира дамките и мирисите на вашите кучиња и мачки - како смрдлива урина од миленичиња, измет и повраќање Раскинува и апсорбира хаос со миленичиња : Користете го овој отстранувач на дамки за миленичиња и елиминатор на мирис директно на пишање на кучиња, урина од мачки или цврст отпад. Нема потреба од мешање!. Безбедно за сите површини : И покрај ефективноста на нашиот производ, дефинитивно е безбедно да се користи околу вашите кучиња и деца. Нашиот производ не е повреден од вода. Мулти-намена : Користете за каучот, подовите, мебелот, теписите, лименките за ѓубре, па дури и на облеката. Направено во САД : Со глобално извори состојки, тој е без суровост и лабораториски тестиран. Чисти стари и поставени дамки : целосно ги елиминира дамките и мирисите на вашите кучиња и мачки - како смрдлива урина од миленичиња, измет и повраќање. Раскинува и апсорбира хаос со миленичиња : Користете го овој отстранувач на дамки за миленичиња и елиминатор на мирис директно на пишање на кучиња, урина од мачки или цврст отпад.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата