• Со попуст
  • Неодамнешно
Јисту Куче Санитарна Гаќи Со Суспендиран Миленичиња Физиолошки Панталони Прилагодлива Пријатна Долна Облека За Женски Девојки Кучиња Што Дишат Памучни Гаќички З?

Јисту Куче Санитарна Гаќи Со Суспендиран Миленичиња Физиолошки Панталони Прилагодлива Пријатна Долна Облека За Женски Девојки Кучиња Што Дишат

 
DEN 171.20

Количината на стоката
Това е достапна

①МАТЕРИЈАЛ е Изработен Од Врвна Памучна Ткаенина, Дише и Лесен,Мек и Многу Удобен за Секојдневно Носење €ФУНКЦИЈА●Ги Елиминира Проблемите Од Необучени, Жени Во Сезона, Инконтинентни Кучиња и Возбудливо Мокрење. ●КАРАКТЕРИСТИКА е опремена Со Прилагодлив Суспендер, Оставајќи Ја Да Нема Чувство на Воздржаност. ●АПЛИКАЦИЈА●Ставете Леплива Салфетка или Марамче Во Внатрешноста на Облеката за Да Апсорбира Течности. Машинско Перење И Повеќекратна Употреба. Пакетот Вклучува : 1*Куче Физиолошки Панталони Облека За Миленичиња За Средни Кучиња Летна Облека За Домашни Миленици За Големи Кучиња Машка Облека За Миленичиња Облека За Мачки За Девојче Закачалки За Облека За Миленичиња Метални Закачалки За Облека За Домашни Миленици За Мали Кучиња Девојки Облечете Облека За Миленичиња За Мали Кучиња Машка Облека За Миленичиња Облека За Миленичиња За Големи Кучиња Девојка. ①МАТЕРИЈАЛ е Изработен Од Врвна Памучна Ткаенина, Дише и Лесен,Мек и Многу Удобен за Секојдневно Носење. €ФУНКЦИЈА●Ги Елиминира Проблемите Од Необучени, Жени Во Сезона, Инконтинентни Кучиња и Возбудливо Мокрење. ●КАРАКТЕРИСТИКА е опремена Со Прилагодлив Суспендер, Оставајќи Ја Да Нема Чувство на Воздржаност. ●АПЛИКАЦИЈА●Ставете Леплива Салфетка или Марамче Во Внатрешноста на Облеката за Да Апсорбира Течности. Машинско Перење И Повеќекратна Употреба. Пакетот Вклучува : 1*Куче Физиолошки Панталони Облека За Миленичиња За Средни Кучиња Летна Облека За Домашни Миленици За Големи Кучиња Машка Облека За Миленичиња Облека За Мачки За Девојче Закачалки За Облека За Миленичиња Метални Закачалки За Облека За Домашни Миленици За Мали Кучиња Девојки Облечете Облека За Миленичиња За Мали Кучиња Машка Облека За Миленичиња Облека За Миленичиња За Големи Кучиња Девојка.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата