• Со попуст
  • Неодамнешно
ТУФИ-Светска Играчка За Меко Куче-Помлад Диносаурус Трекс-Чкрипечи-Повеќе Слоеви. Направени Издржливи, Силна &засилувач; Тешко. Интерактивна Игра . Машина Перат &за?

ТУФИ-Светска Играчка За Меко Куче-Помлад Диносаурус Трекс-Чкрипечи-Повеќе Слоеви. Направени Издржливи, Силна &засилувач; Тешко. Интерактивна

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Светска Играчка За Меки Кучиња На пазарот, со најмногу 4 слоја ткаенина! Плови во вода и машина за перење (сув воздух). Наменет за интерактивна игра, а не за џвакање. Оценето 7 на Туфската Скала. ТУФИ играчките се најтрајните играчки за кучиња на пазарот! Со до 4 слоја материјал, нашите играчки се врзани и зашиени заедно со до 7 реда шевови за дополнителна издржливост. На надворешниот раб се додава заштитна мрежа за да се покријат шевовите и да се направи играчката уште посилна. ТУФНИТЕ играчки лебдат во вода и се перат во машина (се сушат на воздух). Чкрипечите се зашиени во заштитни торбички за безбедност на вашето куче. Оваа дополнителна мерка за безбедност може да ви даде време што ви треба за да ја отстраните играчката во случај вашето куче да стигне до јадрото. Нашите играчки се изградени да траат, но имајте на ум дека ниту една играчка не е "неуништлива". ТАФИ играчките се дизајнирани да се користат за интерактивна игра и не се играчки за џвакање. Ве молиме бидете одговорен сопственик на куче и дозволете му само на вашето куче да си игра со играчката под надзор.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата