• Со попуст
  • Неодамнешно
GameSir T3s Безжичен Контролер За Игри, Контролер ЗА КОМПЈУТЕР За Windows 7/8/10/11/Android/iPhone/Прекинувач, Џојстик За Контролер На Игри Со Двојни Вибрации, Bluetooth Контролер На Игри, ?

GameSir T3s Безжичен Контролер За Игри, Контролер ЗА КОМПЈУТЕР За Windows 7/8/10/11/Android/iPhone/Прекинувач, Џојстик За Контролер На Игри

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

●Универзална Компатибилност●Game Sir T3s Безжичен Контролер За Игри е разноврсен контролер кој е компатибилен со различни уреди и платформи Може да се користи со Nintendo Switch и Switch Lite, Windows 10/8/7 Еез, андроид тв/тв кутија, андроид телефони/таблети што работат Со Android 9.0 или погоре, и i Phones што работат i OS 13 или погоре. Дополнително, поддржува apple arcade и mfi игри, обезбедувајќи беспрекорно искуство со игри на различни платформи. ●Безжично/Жично/Bluetooth Поврзување}Game Sir T3s доаѓа со кабел од 1,8 метри што може да се користи за поврзување со вашиот компјутер или андроид тв/тв кутија. Дополнително, можете да го поврзете со вашиот компјутер користејќи приемник Bluetooth, но не може да се поврзе со андроид тв/тв кутија преку Bluetooth. Можете исто така да го поврзете со вашиот телефон или Да Се Префрлите преку Bluetooth, правејќи ги игрите побрзи и полесни. Q прилагодлив 4 Интензитет На Вибрации Q3s Безжичен Контролер за Игри има 4 нивоа на интензитет на вибрации за избор Од Исклучување, Ниско, Средно и Силно. Ова ви овозможува да го прилагодите вашето искуство со игри и да ја изберете јачината на вибрациите што најмногу ви одговара, обезбедувајќи ви поголема контрола и потопување во играта. `+Турбо Комбо Функција Со флексибилни турбо поставувања На gamesir T3s безжичен контролер на игри, можете да го прилагодите вашето искуство со игри во потполност. Можете да програмирате 8 копчиња (A / B / X / Y / L1 / L2 / R1 / R2) за Да имате турбо функција со 3 различни турбо брзини за избор, бавно, средно или брзо. Оваа функција може да ви помогне да постигнете побрзи и поефикасни дејства во игрите за кои е потребно повторено притискање на копчето, како што се игри со снимање. Quadered Батерија Quamesir T3s контролорот располага со вградена литиум-јонска батерија од 600m Ah која може да обезбеди до 25 часа континуирано играње со едно полнење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата