• Со попуст
  • Неодамнешно
Поголеми Бајти На Мозокот: 3д Лабораторија За Размислување

Поголеми Бајти На Мозокот: 3д Лабораторија За Размислување

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Идентификувајте и класифицирајте 2-Д и 3-Д бројки Научете ги имињата и деловите од 10 цврсти форми. Погледнете 3-Д фигури од различни перспективи. Израмнете 3-Д фигури во 2-Д мрежи и изградете 2-Д мрежи во 3-Д фигури. Предвидете и визуелизирајте во 2 и 3 димензии. На д-р Гее му треба помош за совпаѓање на 3-Д цврсти материи со нивните расклопени 2-Д верзии. Ротирајте и гледајте цврсти материи од кој било агол за да видите како се направени. Украсете 2-Д објекти и предвидете како тие ќе изгледаат како тродимензионални објекти. Испитувачкиот ум е задолжителен.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата