• Со попуст
  • Неодамнешно
Водоотпорна кутија за чевли на ZRSJ, про transparentирна кутија за фиоки, пластична кутија за чевли, кутија за чување чевли за чевли за кутија за кутии за чување домаќинств?

Водоотпорна кутија за чевли на ZRSJ, про transparentирна кутија за фиоки, пластична кутија за чевли, кутија за чување чевли за чевли за кутија

 
DEN 462.56

Количината на стоката
Това е достапна

● Лесно за чистење и собирање Решетката за чевли гарантира дека чевлите не се засегнати од прашина, нечистотија и мириси. Ние нудиме две различни бои : бело и црно. Изберете го оној што сакате да го направите вашиот живот повеќе шарен. ● Мултифункционалност : Не само што чевлите можат да се чуваат во решетката за чевли, туку и облеката, додатоци, играчки, итн. Може да се чуваат во решетката за чевли. Можете да соблечете слој облека и да го направите да носи не само чизми, високи потпетици, туку и кожни кеси или чевли. ● Удобно чувство : Оваа кутија за складирање е опремена со елегантна облога, што е едноставна и едноставна, но сепак создава шармантна и удобна атмосфера, која може да биде умно исти со друг мебел. ● Организирајте чевли и заштедете повеќе простор. Подот е не лизга, а чевлите не се лесни за паѓање. Додека ги собира чевлите, ги поддржува и чевлите. Уредните чевли за складирање можат да заштедат повеќе простор. ● После продажбата : Ние се стремиме да ви обезбедиме производи со најдобар квалитет и најдобро искуство со клиентите. Ако не сте целосно задоволни, ве молиме контактирајте не и ние ќе го решиме вашиот проблем овде. Овие кутии имаат целосно транспарентни врати и страни, што го олеснува гледањето на содржината. Можете да ги извадите чевлите без да го кренете капакот. Оваа решетка за чевли гарантира дека чевлите се заштитени од прашина, нечистотија и мирис.100% сосема нов, висок квалитет, еколошки, здрав, стилски дизајн и исклучителна изработка. Мултифункционално може да се користи за повеќе цели изработени на висококвалитетни материјали, еколошки и може да се користи долго време.


Клучни карактеристики

Type:
shoe box
Features:
environmental protection, folding, inventory
Style:
modern
material:
plastic
Size:
S 21.5X12X31CM L 23X14X35CM
Weight:
68g/piece
Application:
high heels, leather shoes, sports shoes, slippers, etc.
Storage scene:
bathroom, wardrobe, storage room, bedroom, bed, balcony
note:
We provide clear pictures and make measurements where possible. Please check as much as possible to ensure that it meets your needs.:
Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-1 inch (1 inch = 2.54cm):
Due to the difference of computer screens, the actual item color may be slightly different from the list image. Thank you for your understanding.:
Scene usage:
used in living room, bedroom, study, porch, office and other scenes, the style is simple and generous, and can be mixed and matched with different home styles.

Слични производи во категоријата