• Со попуст
  • Неодамнешно
Коралого За Samsung Galaxy A03S Tpu Случај Симпатична Цртан Филм Каваи Карактер Смешни Уникатен Дизајн Мода Забава Стилски Меки Случаи Девојки Девојки Жени Деца Телефон Пок?

Коралого За Samsung Galaxy A03S Tpu Случај Симпатична Цртан Филм Каваи Карактер Смешни Уникатен Дизајн Мода Забава Стилски Меки Случаи Девојки

 
DEN 175.84

Количината на стоката
Това е достапна

Тоа е применливо само За Samsung Galaxy A03 S, а другите модели не се применливиВе молиме проверете ја нашата втора слика или поврзани видеа за да бидете сигурни дека вашиот телефон модел пред купување. Quality MATERIALS quaters овој симпатичен и шик цртан Филм samsung galaxy A03 S случај е направен од нов tpu материјал, кој е стилски и уникатен, моделот е жив и интересен и се чувствува мек и удобен. Ако сакате да купите нова заштитна футрола за телефон, ова е добар избор. ●БЕЗБЕДНОСНИ ПЕРФОРМАНСИ● Кога користите samsung Galaxy A03 S оваа телефонска кутија, не мора да се грижите дали телефонот ќе се оштети. Направено од премиум и флексибилен МАТЕРИЈАЛ ТПУ за да се обезбеди одличен квалитет и меко чувство/допир. Работ на дупката на камерата е малку повисок од телефонската камера, што може добро да ја заштити камерата на телефонот. Воздушните перничиња се обезбедени на четирите агли на куќиштето за да се спречи случајно паѓање на телефонот. Е-МАИЛ * овој случај е совршен За Вашиот Samsung Galaxy A03 S, лесен за инсталирање и отстранување. Куќиштето е меко и не ги гребе рабовите на телефонот кога е инсталиран или отстранет. Тоа не се меша со употребата на копчињата на телефонот и портата за полнење. Во исто време, тој е многу тенок и дебел само 2мм, што не ја попречува употребата на безжично полнење. (Проверете дали вашиот телефон има безжично полнење), што е многу погодно. ●ПРЕЦИЗНИ ИСЕЧОЦИ●Прецизни исечоци и копчиња што реагираат, лесно и погодно ви е да пристапите до сите функции На Вашите Samsung Galaxy A03. и функционалните копчиња сите реагираат поради неговата мекост и еластичност. Тоа е применливо само За Samsung Galaxy A03 S, а другите модели не се применливи.Ве молиме проверете ја нашата втора слика или поврзани видеа за да бидете сигурни дека вашиот телефон модел пред купување. Quality MATERIALS quaters овој симпатичен и шик цртан Филм samsung galaxy A03 S случај е направен од нов tpu материјал, кој е стилски и уникатен, моделот е жив и интересен и се чувствува мек и удобен.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата