• Со попуст
  • Неодамнешно
Wannianmu Широк и рамен опсег за прицврстување на цревата, клипови за црево за ладење, професионални прицврстувачи на цревата за прицврстување на клирите за поправка н?

Wannianmu Широк и рамен опсег за прицврстување на цревата, клипови за црево за ладење, професионални прицврстувачи на цревата за прицврстување

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Слики за стегање на цревата широко користени во авто -поправка, фабрики, производствени линии и други индустрии Овие клешти се изработени од високо-јаглероден челик со манган фосфат обвивка за да се спречи 'рѓа и корозија. Површината на рачката е изработена од ПВЦ материјал за да се обезбеди стабилен зафат и да се намали замор на рацете за време на употребата. Заклучувањето на лентата може да го задржи стегачот отворен за лесна инсталација и отстранување. Врвот може да се ротира за да се овозможи пристап до ограничени области, што е флексибилно и удобно. Вкупна должина : 220мм/8,7 ", Должина на рачката : 95мм/3,7", Максимална големина на отворање : 43мм/1.7 ", Нето тежина : 215g/7. Спецификација : Нето тежина : приближно.6oz Должина на рачката : приближно.7in максимум Големина на отворање : приближно.7in целосна должина : Приближно.7in Ако има проблем со квалитетот на артикалот, се надеваме дека ќе го подобриме вашето искуство во шопинг во нашата продавница со тоа што ќе ви дадеме замена или поврат, доколку имате какви било прашања, ве молиме контактирајте со нас, ние ние Обично ќе одговорите на вашите прашања во рок од 24 часа.


Клучни карактеристики

Net Weight:
Approx.7.6oz
Handle Length:
Approx.3.7in
Maximum Opening Size:
Approx.1.7in
Full Length:
Approx.8.7in
If there is any item quality problem, we hope to improve your shopping experience in our store by giving you a replacement or refund, if you have any questions please contact us, we will usually answer your questions within 24 hours. Please give us the opportunity to solve any problems, thank you for visiting our store, and wish you a happy life.:

Слични производи во категоријата