• Со попуст
  • Неодамнешно
Кратко Притискање На Ноктите Луксузна Ѕвезда Нокти Со Лажни Прсти Сјајна Целосна Покривка Лажни Нокти На Нозете Исклучителен Дизајн На Кристал Квадратни Акрилни ?

Кратко Притискање На Ноктите Луксузна Ѕвезда Нокти Со Лажни Прсти Сјајна Целосна Покривка Лажни Нокти На Нозете Исклучителен

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

`+Извонреден и Трендовски Дизајн На Ноктите На Нозете : овие квадратни нокти на нозете се дизајнирани со обрасци на бели ѕвезди и кристали, што ги прави лажните нокти на нозете поуникатни и сјајни Добро дизајнираните, сјајни и сјајни нокти на прстите ве прават привлечни и модерни. Qustвезда Лажни Нокти За Нокти : ќе добиете 24 притиснете на ноктите на нозете и 1 парче лепак за нокти во едно пакување, кои вклучуваат 12 големини на ноктите на нозете. Лесно за правење моден салон за лажни нокти на нозете. Qurable Издржлив Квалитет : milnoseiu лето кратко притискање на ноктите на нозете се направени ОД СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, никогаш не се кршат и издржливи и ќе траат најмалку 2 недели. Ако сте понежни на нозе, тие ќе траат подолго. Притиснете на ноктите на нозете се исто така доволно непроѕирни за да не можете да го видите вашиот нокт одоздола. Qulon-стил Ноктите На Нозете Лепак На Како Подарок : Лажни ноктите на нозете трендовски доаѓа со голема разновидност на големини за да одговара на било која големина ноктите на нозете.Совршен за сите секојдневни работни или датира, партија или церемонија активност. Најдобар избор подарок за вашите сестри. `+Удобен и лесен за користење : Лесен За ставање, датотека надолу и нема потреба да се излечи СО УВ светлина.


Клучни карактеристики

❤️:
Color:
As the picture shows
Material:
ABS
Package:
24 fake toenails + 1 piece nail glue
❤️How To Wear Toenails❤️:
1. Use A Nail File To Trim Your Toenails To The Size That Fits You.:
2. Clean The Toenails, Make The Toenail Stickers More Firm And Sticky.:
3. You Can Choose The Right Size To Wear According To The Size Of Your Toenails.:
4. Stick Double-Sided Stickers Or Apply Glue On The Toenails.:
5. Put It On The False Toe Nail And Press For 5 Seconds To Immediately Shape A New Toe Nail. :

Слични производи во категоријата