• Со попуст
  • Неодамнешно
јоо Предиво Буци Предиво Занает 50 Гр Светли Бои Памучно Предиво за Плетење Со Обоени Испакнатини Повеќебојно Памучно Предиво Полиестерско Плетење Предиво Рачно П?

јоо Предиво Буци Предиво Занает 50 Гр Светли Бои Памучно Предиво за Плетење Со Обоени Испакнатини Повеќебојно Памучно Предиво Полиестерско

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

● Разновидност на бои : Ова предиво има 5 светли бои, а шарените бои обезбедуваат доволно материјали за вашиот рачно изработен занает САМ ●Висококвалитетни материјали : изработен е од полиестер, кој има добра пластичност. Тие можат лесно да се обликуваат во која било форма што ја сакате. За почетници, исто така е многу применливо. ● Широк спектар на употреба : памучното предиво е погодно за правење џемпери, шалови, ракавици, ракотворби итн. Ви овозможува да си играте со вашите уметнички идеи, да уживате во сопственото рачно изработено и да создадете среќа. ● Многу придобивки : во процесот на плетење со предиво, можете да вежбате и раце и мозок и да уживате во животот во процесот на поминување на времето, така што вашиот живот повеќе не е монотон. ● Одличен подарок : Направете волнено предиво во слатки играчки, кукли, модни додатоци и други занаети. Ова е идеален подарок за деца, љубовници, пријатели За Божиќ, годишнини и родендени. Тоа е многу комеморативно. } Рачно изработени подароци од капчиња предиво се совршени подароци за деца, пријатели и колеги. Изгледа добро и има многу смисла. Предивото има широк спектар на намени, можете да направите секакви работи што ви се допаѓаат и да уживате во забавата на рачно изработената САМОДОВЕРБА.€ DIY вашиот проект за плетење : предивото за Плетење е погодно за луѓе кои сакаат плетење и капчиња, ЗАНАЕТИ САМИ, рачно изработени проекти и плетење облека. Мекиот материјал прави предметите плетени од овие предива да се чувствуваат удобно и топло, а може да се користат и како плетена облека за бебиња.


Клучни карактеристики

Material:
Polyester
Colour:
5 colors
Quantity:
2, 4, 6, 8, 10, 20 rolls
Weight:
approx 50 g (1.76 ounces) / roll
◆ Package includes:
2 rolls:
2 x crochet yarns, 4 rolls
◆ Customer Service:
* We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
* We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
* We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :

Слични производи во категоријата