• Со попуст
  • Неодамнешно
Телефонска Кутија ЈОВИЈАК За iPhone 13 Pro Max 6.7 Тенки Заштитни Куќишта За Телефони Отпорни На Удари Луксузен Сјај Сјај Убави Футроли Сјајна Женска Телефонска Покривка С?

Телефонска Кутија ЈОВИЈАК За iPhone 13 Pro Max 6.7 Тенки Заштитни Куќишта За Телефони Отпорни На Удари Луксузен Сјај Сјај Убави

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

€Iphone 13 Pro Max Case Q Овој iphone случај YOVIAKK компатибилен со i Phone 13 Pro max 67 " САМО, не е компатибилен СО други верзии (НЕ Е ВКЛУЧЕН Заштитник На Екранот). €Блинг Сјај Дизајн●Сјаен сјај стп кожа мазна површина Без шиење, Вградениот Сјаен Прав никогаш нема да падне, а сјајот засекогаш, галванизираната рамка околу задната камера и копчињата ја прават стилска и луксузна. ●Заштита на екранот и Камерата ● Подигната усна За објектив ќе ги заштити камерата и блицот, предниот солиден браник ќе го заштити екранот на вашиот i Phone 13 Pro maxs од гребнатини кога ќе се постави со лицето надолу. ●Прецизни исечоци●Совршени исечоци за звучници, камера, микрофони и други порти, ви овозможува целосно пристап до сите функции и копчиња. И има дупка на левата страна на случајот за предавање на јаже. (Јажето не е вклучено). ●Тенок и Лесен●витката кутија за телефон е изработена од премиум материјали, помага да се заштити вашиот i Phone 13 Pro max од испакнатини и капки. И витката и лесна кутија за дизајн е многу погодна за носење. Јовијак Специјално дизајниран компатибилен за i Phone 13 Pro max 6,7 инчи, Поддржува Безжично полнење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата