• Со попуст
  • Неодамнешно
Кабинет ЗА Складирање Чевли GFYWZZ, Кутија За Чевли Без Инсталација, Проѕирни Пластични Канти За Чевли Што Се Преклопуваат Организатор На Контејнери За Чевли,Преносн?

Кабинет ЗА Складирање Чевли GFYWZZ, Кутија За Чевли Без Инсталација, Проѕирни Пластични Канти За Чевли Што Се Преклопуваат Организатор

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

ИНСТАЛАЦИЈА-БЕСПЛАТНО : мулти-модул интегриран Преклопен Структурен дизајн за да се постигне брзо проширување и преклопување, целосно склопување за 1 минути,поедноставување на сложените чекори 3 чекори за целосно складирање,лесни за движење,лесни за носење. ЦВРСТ ИЗДРЖЛИВ : Материјал на Панелот На Вратата : МИЛЕНИЧЕ со висока јасност, убаво и издржливо.Секоја мрежа може да собере до 20 килограми.Не грижете се дека кабинетот ќе биде деформиран или разнишан.Силниот магнетски панел на вратата може да ја реши неволјата што вратата секогаш не може да се затвори,вашата соба и простор ќе станат поуредни и чисти. МОДЕН ДИЗАЈН : Транспарентен дизајн на панелот на вратата, материјал ЗА МИЛЕНИЧИЊА со висока јасност, силна магнетна врата на кабинетот за самовшмукување, подобро запечатен кабинет за чевли. Интегрално обликување,добро запечатување,мирис на чевли не се шири, отпорен на влага и отпорен на прашина.Големина : 13 "(Ж) х 11"(Л) х 13. ПЕРСОНАЛИЗИРАН ЅИД ЗА ЧЕВЛИ : панел со двојна решетка, голем простор и капацитет,редење градежни блокови,слот за картички во средниот,горниот и долниот тип на спојување,бесплатна комбинација и редење,целосно ги задоволуваат потребите за поставување на сите видови чевли. Мебел за сите натпревари, погоден за мали простори. БЕЗБЕДЕН НАЈДОБАР ИЗБОР : Материјал : пп пластичен кабинет, без формалдехид, без мирис, здрав,еколошки, безбеден и нетоксичен, посигурен.Повеќе големина по избор, задоволете ги вашите потреби од повеќе сценарија,спална соба,детска соба,просторија за складирање, простор за миленичиња итн. Мрзливо складирање родено од едноставно. Овие кутии за складирање што може да се складираат се совршени за складирање Секојдневните ситници лесно може да се најдат без отворање, а исто така може да се користат за складирање со голем капацитет по желба : редење градежни блокови, дното и горниот дел од кутијата имаат структура на слот за картички со тенон и гриз, која може да се комбинира и наредени по волја, голем простор, голем капацитет за изработка на персонализирани ѕидови за чевли, целосно задоволување на потребите за поставување разни видови чевли.


Клучни карактеристики

Specific Use:
Shoe Rack,Shoe box,Shoe cabinet,storage box
Material:
Plastic, PP
Foldable:
Yes
Size:
1 columns 2 layers:
27x34x36cm
1 columns 4 layers:
27x34x72cm
1 columns 6 layers:
27x34x108cm
1 columns 8 layers:
27x34x144cm
Feature:
Folding, Easy Clean
Easy to install, Fast installation in three minutes:
1. Open the package and take out the cabinet door:
2.Stretch the cabinet and tap the side panel:
3.Insert the bolts of the wide] board into the shaft holes:

Слични производи во категоријата