• Со попуст
  • Неодамнешно
SXFYWYM Златна облека Rakелезничка облека за облека, модна облека за облека, решетката за висина за спална соба, плакарот за висечки шипки со тешка облека, шина, виси жел?

SXFYWYM Златна облека Rakелезничка облека за облека, модна облека за облека, решетката за висина за спална соба, плакарот за висечки шипки

 
DEN 1072.00

Количината на стоката
Това е достапна

【Тркалезна закачалка за нано злато палто - решетката за закачалка за облека, оваа уметнички убава решетка за злато палто е генијално дизајниран Лесниот луксузен стил додава убавина на резолуција на вашата домашна околина. Површината на железната рамка е нано-насликана, а златниот изглед е многу висок, што е убава декорација за вашиот дом или продавница за облека. 【9 избори】 Плакарот што виси шипки, нудиме три бои : бело, црно и злато. Ние нудиме 3 големини : S (L135 CM*H120 CM), M (L155 CM*H150 CM), L (L170 CM*H160 CM). S е погоден за детска облека, m е погоден за врвови, а L е погоден за фустани и фустани, само за повикување. Ве молиме измерете ја големината пред да купите. 【Стабилен дизајн на тркалезната рамка】 Дното на оваа метална закачалка е изработено од тркалезен метал, кој е многу тежок, обезбедувајќи доволно сила за да се спречи закачалката да се превртува. Во исто време, исто така е мала маса за складирање за да се избегнат чевли и торби. Златниот изглед ја прави вашата облека да изгледа луксузна и клиентите ќе ја сакаат многу. 【Прекрасни решетки за палто】 Лавици за закачалки за облека, овој прекрасен штанд за палто е многу погоден за поставување во дневната соба, спална соба, продавница за облека, итн., За да се обезбеди убав дом за облеката. Тоа рефлектира извонредни уметнички чувства. 【Гаранција за задоволство】 Решетката за палто е едноставна и лесна за инсталирање. Ние сме фабричка директна продажба, ако имате какви било прашања во врска со оваа решетка за палто, ве молиме слободно контактирајте не. Се радувам на вашата набавка. 【Тркалезна закачалка за нано злато палто - решетката за закачалка за облека, оваа уметнички убава решетка за злато палто е генијално дизајниран. Лесниот луксузен стил додава убавина на резолуција на вашата домашна околина. Површината на железната рамка е нано-насликана, а златниот изглед е многу висок, што е убава декорација за вашиот дом или продавница за облека. 【9 избори】 Плакарот што виси шипки, нудиме три бои : бело, црно и злато. Ние нудиме 3 големини : S (L135 CM*H120 CM), M (L155 CM*H150 CM), L (L170 CM*H160 CM). S е погоден за детска облека, m е погоден за врвови, а L е погоден за фустани и фустани, само за повикување. Ве молиме измерете ја големината пред да купите. 【Стабилен дизајн на тркалезната рамка】 Дното на оваа метална закачалка е изработено од тркалезен метал, кој е многу тежок, обезбедувајќи доволно сила за да се спречи закачалката да се превртува.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата