• Со попуст
  • Неодамнешно
WFYW Класичен салон стол за стилист за коса од берберница, бербер стол хидраулична тешка должност 360 степени тркалање вртливиот салон за стол за стол за тетоважа на с?

WFYW Класичен салон стол за стилист за коса од берберница, бербер стол хидраулична тешка должност 360 степени тркалање вртливиот салон за стол

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

[Квалитет]-Големина на Производ : 45 x 45x 77-87cm (должина x ширина x висина) /17 Овој стол за салони за убавина е изработен од висококвалитетен челик и кожена пит. Чаир за салони за убавина е исполнето со пена од дебелина од 9 см за да се обезбеди удобно искуство за седење. [Прилагодлива висина]-Оваа бербер стол користи безбедна хидраулична пумпа, а висината на седиштето може да се прилагоди помеѓу 47-57 см/18,5-22,4 инчи. Вградена безбедносна сертификација гасна шипка. Можете лесно да ја прилагодите висината на столот со зачекорување на педалите. [Голем капацитет]-Структурата на оваа фризерска столица е цврста и цврста, а максималното оптоварување што може да го носи е 440 фунти/200 кг. Неговото седиште може да се ротира за да ја олесни вашата работа. Гостите од деца до високи возрасни можат да седат таму. ❤ Високо прилагодливо - Ова столче за фризерски се врти целосен 360 степени за да обезбеди целосен пристап без разлика дали бричење, кастрење, сечење, стилизирање, боење или сушење; Неговата моќна хидраулична пумпа работи лесно преку вграденото стапало. Service Услуга по продажба - Ако не сте задоволни со нашиот производ, само контактирајте не преку е -пошта и ние ќе ги решиме сите проблеми за да го исполниме вашето 100% задоволство. Само пробајте! Ние веруваме дека нашиот бербер стол нема да ве изневери. [Квалитет]-Големина на Производ : 45 x 45x 77-87cm (должина x ширина x висина) /17. Овој стол за салони за убавина е изработен од висококвалитетен челик и кожена пит. Чаир за салони за убавина е исполнето со пена од дебелина од 9 см за да се обезбеди удобно искуство за седење. [Прилагодлива висина]-Оваа бербер стол користи безбедна хидраулична пумпа, а висината на седиштето може да се прилагоди помеѓу 47-57 см/18,5-22,4 инчи. Вградена безбедносна сертификација гасна шипка. Можете лесно да ја прилагодите висината на столот со зачекорување на педалите. [Голем капацитет]-Структурата на оваа фризерска столица е цврста и цврста, а максималното оптоварување што може да го носи е 440 фунти/200 кг. Неговото седиште може да се ротира за да ја олесни вашата работа. Гостите од деца до високи возрасни можат да седат таму. ❤ Високо прилагодливо - Ова столче за фризерски се врти целосен 360 степени за да обезбеди целосен пристап без разлика дали бричење, кастрење, сечење, стилизирање, боење или сушење; Неговата моќна хидраулична пумпа работи лесно преку вграденото стапало. Service Услуга по продажба - Ако не сте задоволни со нашиот производ, само контактирајте не преку е -пошта и ние ќе ги решиме сите проблеми за да го исполниме вашето 100% задоволство.


Клучни карактеристики

Material:
high-density sponge, PU leather
Backrest width:
56cm/22 inches
Cushion size:
50cmx50cm/19.6x19.6 inches
Adjustable height:
47-57cm/18.5-22.4 inches
Seat height:
77-87cm/30-34.2 inches
Bearing weight:
440 pounds / 200kg
Chassis diameter:
51cm/20 inches
Features:
--360 degree rotating barber chair:
--High quality steel frame and safety gas rod:
--High-density foam cushion, comfortable seat:
--Heavy-duty hydraulic pump, pedal type, easy to lift:
--Sturdy electroplating disc, stable and firm:
--The galvanized steel footrest provides extra comfort:
↗↗↗〖Comfortable Customer Service〗↖↖↖:
√ Whether you are shopping with us for the first time or have purchased from us many times in the past, our goal is to make your shopping experience as informative and simple as possible. :
√ If you have any questions about our products, please contact us by email, all questions will be answered within 12 hours.:
√ Look forward to working with you. :

Слични производи во категоријата