• Со попуст
  • Неодамнешно
ZFAZF Сини за еднократна употреба постелнини во водоотпорен кревет за масажа за еднократна употреба Масажа за дишење меки за бањата тетоважа масажа табели хотели ко?

ZFAZF Сини за еднократна употреба постелнини во водоотпорен кревет за масажа за еднократна употреба Масажа за дишење меки за бањата тетоважа

 
DEN 417.60

Количината на стоката
Това е достапна

Спецификации : За еднократна употреба постелнина за маса за масажа Масовниот дел од масата е сина Постојат три стилови, соодветно аретинер, подебела, најгуста, големината е 80x190cm/32x76in. Преносни и лесни за употреба : Листовите за еднократна употреба се лесни за употреба на местото на памучни или фланелни капаци, за кои е потребно миење по секоја употреба, зачувајте го вашето време. Исто така е лесно да се носи кога патувате. Чувајте безбедни и санитарни : Листовите за еднократна употреба за масажа за масажа Масол на маса не се користи повторно може ефикасно да избегне вкрстено загадување, дишењето и удобните материјали ви овозможуваат здрава околина. Водоотпорна и доказ за масло : За еднократна употреба постелнини за маса за масажа Масовни маси се изработени од мека неткаена ткаенина, кои се грижат за вашата кожа. Водано и пропуст на филмот PE PE-отпорен на PE, ефикасно во спречувањето на течноста на пенетрацијата, чувајте го душекот сув и чист. Мути-Функционални : За еднократна употреба постелнини за масажа на маса за масажа се користат во професионални салони за убавина, спа-клубови, клубови за масажа, клубови за тетоважи, патување, хотел, болнички оддел или стари лица и нега на бебиња. Спецификации : За еднократна употреба постелнина за маса за масажа Масовниот дел од масата е сина. Постојат три стилови, соодветно аретинер, подебела, најгуста, големината е 80x190cm/32x76in. Преносни и лесни за употреба : Листовите за еднократна употреба се лесни за употреба на местото на памучни или фланелни капаци, за кои е потребно миење по секоја употреба, зачувајте го вашето време. Исто така е лесно да се носи кога патувате. Чувајте безбедни и санитарни : Листовите за еднократна употреба за масажа за масажа Масол на маса не се користи повторно може ефикасно да избегне вкрстено загадување, дишењето и удобните материјали ви овозможуваат здрава околина. Водоотпорна и доказ за масло : За еднократна употреба постелнини за маса за масажа Масовни маси се изработени од мека неткаена ткаенина, кои се грижат за вашата кожа. Водано и пропуст на филмот PE PE-отпорен на PE, ефикасно во спречувањето на течноста на пенетрацијата, чувајте го душекот сув и чист.


Клучни карактеристики

Type:
Disposable Bed Table Cover
Material:
Non-woven Fabric
Color:
blue
Size(W x L):
80x190cm/32x76in
Package Included:
100 Pcs x Disposable Non-woven Massage Bed Sheet.
✔Feature:
1. Disposable bed sheets are easy to use in place of cotton or flannel covers, which require washing after each use,save your time .It also easy to carry when travel:
2.Disposable Bed Sheets for massage table bulk is Not re-used can effectively avoid Cross contamination,breathable and comfortable materials provide you a healthy environment:
3.Disposable Bed Sheets for massage table bulk is Made of soft non woven fabric,which care for your skin.Waterproof and oil-proof PE film bottom, Effective in preventing liquid penetration,keep the mattress dry and clean:
✔Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement.Pls make sure you do not mind before you bid:
2. Not re-used,Not washable,so every time use a new disposable bed sheet,keep you more healthy :

Слични производи во категоријата