• Со попуст
  • Неодамнешно
Saviland U V LED ламба за нокти - 36W преклопна u v светлина за нокти, мини преносен u v ламба за гел нокти, LED Брзо фен за фен за нокти за нокти, ламба за лекување за лекување за д?

Saviland U V LED ламба за нокти - 36W преклопна u v светлина за нокти, мини преносен u v ламба за гел нокти, LED Брзо фен за фен за нокти за

 
DEN 940.80

Количината на стоката
Това е достапна

? Сосема нова ламба за преклопување и повлекување на ноктите - Saviland U V V v v v v v v v v v v v voils усвојува посебен дизајн со преклопување и повлекување, кој е мал, преносен, мобилен неограничен и лесен за носење Совршено за патни маникир или создавање уметност за нокти насекаде. Одлично за секој дизајн на уметност за нокти и салон за нокти или домашна употреба. Мора да имате нова ламба за нокти за нокти за loversубителите на уметноста на ноктите. ? Хуманизирана дизајнирана - Saviland U V LED ламбата за нокти има преклопен и повлечен дизајн. Нозете на U V светлината што се користи за поддршка може да се склопат навнатре, што може да се склопи за полесно складирање кога не е во употреба, и може да се отвори нанадвор за да формира поддршка кога е во употреба. Лесно за чување, не зазема простор и е компактен и преносен. Објавените страни на трибините содржат и LED светлосни мониста и можат брзо да го излечат гелот за нокти на опсег од 180 °, осигурувајќи дека секој дел од уметноста на ноктите е излечен. ? Моќна и ефикасност - Saviland U V Gel X LAMP поддржува лекување на сите видови гелови за нокти. Максимална моќност од 36 вати. Специјално е дизајниран за двојни извори на светлина U V и LED, има 12 LED мониста и содржи високо рефлективен метален лист за подобрување на користењето на LED LED LED, да обезбеди соодветен извор на светлина за да го скрати времето на лекување, што може да ја зголеми ефикасноста на гелите за лекување на ноктите , и може да се излечи рамномерно без мртва зона. ? Премиум квалитет и безбеден за ноктите - Савиланд У V LED фен за нокти е изработен од висококвалитетен ABS материјал, кој е отпорен на капки. Двојните извори на светлина се дизајнирани да лекуваат гелови за нокти ефикасно и брзо без да ги повредат вашите раце. Стандардниот тајминг е 60 -ти, и автоматски ќе се исклучи по 60 -тите години, што е безбедно за употреба. Врската за USB интерфејс е погодно за носење со вас, и може лесно да се поврзе со напојувањето. ? Топли совети и најдобра услуга -не дозволувајте вода или други видови течности да влезат во U V светлината, бидејќи може да предизвика дефект. Ако имате какви било прашања во врска со нашата ламба за нокти во U V LED за нокти, Ве молиме слободно контактирајте го нашиот тим за услуги на клиентите и ние ќе се обидеме да се потрудиме да ги решиме за вас. Среќен шопинг ~. ? Сосема нова ламба за преклопување и повлекување на ноктите - Saviland U V V v v v v v v v v v v v voils усвојува посебен дизајн со преклопување и повлекување, кој е мал, преносен, мобилен неограничен и лесен за носење. Совршено за патни маникир или создавање уметност за нокти насекаде. Одлично за секој дизајн на уметност за нокти и салон за нокти или домашна употреба. Мора да имате нова ламба за нокти за нокти за loversубителите на уметноста на ноктите. ? Хуманизирана дизајнирана - Saviland U V LED ламбата за нокти има преклопен и повлечен дизајн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата