• Со попуст
  • Неодамнешно
BESPORTBLE 5pcs Пренослива Линија За Облека Линија За Перење Алишта Надворешна Патна Алишта Еластична Алишта Преносна Линија За Перење Алишта Јаже За Облека Со Клипови А?

BESPORTBLE 5pcs Пренослива Линија За Облека Линија За Перење Алишта Надворешна Патна Алишта Еластична Алишта Преносна Линија За Перење Алишта

 
DEN 386.24

Количината на стоката
Това е достапна

АЛИШТА со цврст дизајн на клипови, тешка работа, не е лесно да се скрши ПАТУВАЊЕ АЛИШТА цврст клипови дизајн, тешки, не е лесно да се. ВЕТРОУПОРНА АЛИШТА користи Еластично јаже, ветроупорно и анти-. ПРЕНОСЛИВ АЛИШТА Совршен за дома, патување и други активности на отворено. Алишта може да биде за сушење облека, чаршафи, јоргани, перници,. АЛИШТА со цврст дизајн на клипови, тешка работа, не е лесно да се скрши. ПАТУВАЊЕ АЛИШТА цврст клипови дизајн, тешки, не е лесно да се. ВЕТРОУПОРНА АЛИШТА користи Еластично јаже, ветроупорно и анти-. ПРЕНОСЛИВ АЛИШТА Совршен за дома, патување и други активности на отворено. Алишта може да биде за сушење облека, чаршафи, јоргани, перници,. Пакетот Вклучува 5 x Алишта (Секоја алишта со 12 парчиња клипови) Карактеристики-Материјал : железна пренослива алишта. - Боја : Блув ветроупорна алишта. - Големина : Прибл.5 см клипови алишта. - Пренослив, погоден за дома, бизнис, патна алишта за патување. - Изработен од врвен материјал, издржлив за терминска употреба линија за перење на отворено. алишта-Совршени За дома, патување и други активности на отворено пренослива линија облека. - Цврст дизајн на клипови, тежок, не е лесен за кршење на алиштата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата