• Со попуст
  • Неодамнешно
Серија Од Стакло миракасе Дизајнирана За Iphone 14 Случај 6,1 инчи, 2023 Надградба На Чист Браник Со Целото Тело Со Вграден 9H Заштитник На Екранот Од Калено Стакло И Заштит?

Серија Од Стакло миракасе Дизајнирана За Iphone 14 Случај 6,1 инчи, 2023 Надградба На Чист Браник Со Целото Тело Со Вграден 9H Заштитник

 
DEN 298.88

Количината на стоката
Това е достапна

[9Ч ЗАШТИТНИК НА ЕКРАНОТ ОД КАЛЕНО СТАКЛО + ЗАШТИТНИК на КАМЕРАТА] вграден врвен ултра тенок ЗАШТИТНИК на екранот ОД калено стакло ОД 9Ч и заштитник на камерата работи за iphone 14 2022 Одликувајќи се со максимална заштита од гребнатини, гребнатини, испакнатини и какви било други несреќи додека ја одржува својата оригинална чувствителност на одговор. [360° ЦЕЛОСНА ЗАШТИТА НА ТЕЛОТО] целосно тело заштитно куќиште за i Phone 14. Тестирани за да преживеат капки и изработени од флексибилни тпу материјали. Неговата трислојна структура го апсорбира и отклонува ударот што ги блокира нечистотијата и прашината. Подигнатите усни околу камерата и екранот се додаваат против ненамерни гребнатини. [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА] Иновативен дизајн на предни и задни куќишта развиен Од Мираказа. Изолирајте ја прашината во околината. Паметното автоматско усогласување ги ослободува вашите раце од наоѓање на прецизната локација за да се примени заштитникот беспрекорно и да не се грижите за воздушните меури. Ве молиме погледнете го нашето видео за инсталација пред инсталацијата. Целото склопување и расклопување треба да се стартуваат од долниот десен агол. [СТИЛСКИ БРАНИК И ТРАНСПАРЕНТЕН ЗАДЕН ПАНЕЛ] Miracase дизајниран стилски браник случај за i Phone 14.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата