• Со попуст
  • Неодамнешно
N/A Раните 3 парчиња 3Д коцка лавиринт играчки за олеснување на стресот рано образование играчки

N/A Раните 3 парчиња 3Д коцка лавиринт играчки за олеснување на стресот рано образование играчки

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

3 парчиња 3Д коцка лавиринт играчки за олеснување на стресот рано образование играчки Идеалистичката интелигентна играчка за развој. Лесен за употреба, но тешко е да се совлада! Трпеливост, упорност, координација на рачно око. Е идеалистичка игра за играчки за паметни развој и ослободување на стрес. 3 парчиња 3Д коцка лавиринт играчки за олеснување на стресот рано образование играчки. Идеалистичката интелигентна играчка за развој. Лесен за употреба, но тешко е да се совлада! Трпеливост, упорност, координација на рачно око. Е идеалистичка игра за играчки за паметни развој и ослободување на стрес. Спецификација : 1. Материјал : Еластична и еколошка пластика. Погодна возраст : Над 3 години 3. Големина : 4 x 4 x 4 cm4. Тежина : 19 GDescription : 1. Лесен за употреба, но тешко е да се совлада! Трпеливост, упорност, координација на рачно око. Е идеална игра за играчки за паметни развој и игра за ослободување на стрес2. Погоден е за секоја пригода. Кул, дизајнот на флуид на играчката им овозможува на корисниците да уживаат во тоа за време на забави, состаноци, патувања или затворени и надворешни околини.


Клучни карактеристики

1. Material:
Elastic and environmentally friendly plastic.
2. Suitable age:
over 3 years old
3. Size:
4 x 4 x 4 cm
4. Weight:
19g
Description:
1. Easy to use, but hard to master! Patience, perseverance, hand-eye coordination. Is the ideal smart development toy and stress release game:
2. It is suitable for any occasion. The toy's cool, fluid design allows users to enjoy it during parties, meetings, trips or indoor and outdoor environments.:
3. The ideal intelligent development toy :

Слични производи во категоријата