• Со попуст
  • Неодамнешно
ИГРАЧКА Пренослива Цевка За Продолжување На Димни Канали, Цевки За Оџаци За Шатори Цевки За Шпорет За Кампување Топли Шатори Шпорет Камин На Дрва Горилник На Шпоре?

ИГРАЧКА Пренослива Цевка За Продолжување На Димни Канали, Цевки За Оџаци За Шатори Цевки За Шпорет За Кампување Топли Шатори Шпорет Камин На Дрва

 
DEN 860.80

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал : Изработен од нерѓосувачки челик, високи температури, многу силен, издржлив и не е лесен за кршење Добра Врска : Цврсто поврзан, При поврзување со други цевки со ист дијаметар, поврзувачкиот спој е затегнат и нема истекување на гас. Продолжување на издувните гасови : отпорност На Топлина цевка од шпорет од нерѓосувачки челик за печки за кампување на отворено, бојлери, камини, флексибилна комбинација на прави цевки и лакти. Цевка за оџак : Должина 50см/19,69 инчи, цевката за оџак ги задоволува вашите потреби. Широко Користен : Погоден За Шпорет, шпорет на шатор, камин, режач на дрва, Шпорет за Кампување и додатоци за Печки. Опис : - Продолжување На Издувните Гасови : отпорност На Топлина шпорет од нерѓосувачки челик димна цевка за печки за кампување на отворено, бојлери, камини, флексибилна комбинација на прави цевки и лакти. - Материјал : Изработен од нерѓосувачки челик, високи температури, многу силен, издржлив и не е лесен за кршење. - Добра Врска : Цврсто поврзан, При поврзување со други цевки со ист дијаметар, поврзувачкиот спој е затегнат и нема истекување на гас.


Клучни карактеристики

- Material:
Stainless Steel
- Color:
Argent
Package Includes:
1 Stove Pipe:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful online shopping!:

Слични производи во категоријата