• Со попуст
  • Неодамнешно
ZHJBD настава магнетна мала табла што може да се избрише мини цртање суво бришење на таблата за магнетна табла за канцелариски белешки меморандум за деца цртање наст?

ZHJBD настава магнетна мала табла што може да се избрише мини цртање суво бришење на таблата за магнетна табла за канцелариски белешки меморандум

 
DEN 2529.28

Количината на стоката
Това е достапна

Многу погоден за канцеларија и училиште, може да се користи за конференции, настава и многу други потреби, може да се користи и за украсување на домови или како семејно меморандум Идеален подарок : Најдобар подарок за вашиот дом, канцеларија или училница, и возрасни и дете ќе ја сакаат оваа премија мала бела табла, им носи подобра организација и настава без трошење хартија. Држач за пенкало : Доаѓа со флексибилен држач за моливи и идеален простор за складирање за вашето пенкало што нема да изгуби, а исто така можете да го тргнете од таблата доколку е потребно. Лична табла : Оваа магнетна мала табла може да се користи како дома или канцеларија за да се направи табла, нацрт-табла, табла за снимање на идеи, табла за пораки, табла за презентација на тим-работа, исто така може да се користи како табла за цртање на деца, мини-големината е идеална за децата на Нацртајте или пишување на тоа. Десктоп табла : Параметарот на оваа табла е 21x29,7 см, поудобно за да носите, корисно снабдување со домови и канцеларии. Корисно : Напишете потсетници или направете списоци за работа, список за купување, белешки за готвење, состанок во канцеларија, одлично и за деца и за возрасни дома или во канцеларија. Може да се користи за снимање на наставни програми или задачи на училиште. Може да се користи за состаноци или за фиксирање на вашите белешки, белешки, слики, итн.


Клучни карактеристики

Size:
21x29.7cm A
Material:
Aluminum alloy
Packing list:
1 x Whiteboard, 1 x Eraser, 1 x Pen, 1 x Pen Holder :
Note:
1. Due to the color calibration of each display, the colors may vary slightly.:
2. Please allow measurement deviation due to manual measurement.:
3. If you have any questions, please contact us and we will deal with them as soon as possible.:
HIGH-DEFINITION & SCRATCHRESISTANT A and smooth surface makes it easy to write and clean The whiteboard remains white after repeat usage making your text easy to view and read. :

Слични производи во категоријата