• Со попуст
  • Неодамнешно
Sawаноко рачен ланец пила, камуфлажана ткаенина рачка за опстанок, преносен ефикасен удобен за зафаќање на челик од манган со манган со торба за складирање за ранци ?

Sawаноко рачен ланец пила, камуфлажана ткаенина рачка за опстанок, преносен ефикасен удобен за зафаќање на челик од манган со манган

 
DEN 291.20

Количината на стоката
Това е достапна

Манган челичен материјал : Пиланата ланец е изработена од премија кум манган челичен материјал, кој е здрав и може да се користи долго време Ефикасна : пиланата на ланецот за преживување има должина од 48in. И со оваа пила на рачен ланец, можете да исечете дрво од стебла со средна големина до мали гранки за неколку минути. Практично : Кога скалилата не се достапни, оваа компактна пила за склопување на раката може безбедно и лесно да ги намали високите екстремитети од земјата, што е многу практично. Удобно за зафаќање : Рачката е изработена од маскирна крпа, која не само што изгледа едноставно, туку и е удобно да го зафати и го олеснува притисокот на раката. Преносен : Оваа пила за рачни ланци усвојува преклопен дизајн и е опремена со торба за складирање, која не зафаќа простор и е погодно за носење. Манган челичен материјал : Пиланата ланец е изработена од премија кум манган челичен материјал, кој е здрав и може да се користи долго време. Ефикасна : пиланата на ланецот за преживување има должина од 48in. И со оваа пила на рачен ланец, можете да исечете дрво од стебла со средна големина до мали гранки за неколку минути. Практично : Кога скалилата не се достапни, оваа компактна пила за склопување на раката може безбедно и лесно да ги намали високите екстремитети од земјата, што е многу практично. Удобно за зафаќање : Рачката е изработена од маскирна крпа, која не само што изгледа едноставно, туку и е удобно да го зафати и го олеснува притисокот на раката. Преносен : Оваа пила за рачни ланци усвојува преклопен дизајн и е опремена со торба за складирање, која не зафаќа простор и е погодно за носење. Манган челичен материјал : Пиланата ланец е изработена од врвен материјал од челик од манган, кој е здрав и може да се користи долго време.


Клучни карактеристики

Item Type:
Hand chain saw
Material:
65 manganese steel
Weight:
Approx. 225g/7.9oz
Chain Saw Pitch:
64 links, 31 cutter, 3/8
Chain Saw Length:
121.9cm/48in(Only include chain)
Application:
This high range hand chain saw is suitable for outdoor camping, wild survival, hunting, backpacking and gardening
Package List:
1 xHand Chain Saw1 x Storage Bag:

Слични производи во категоријата