• Со попуст
  • Неодамнешно
Гел со цврст градежник U-Shinein, 3 во боја, гел за градење на скулптури, гел за продолжување на ноктите, нелеплива рака за резба на нокти гел за моделирање на нокти, гел з?

Гел со цврст градежник U-Shinein, 3 во боја, гел за градење на скулптури, гел за продолжување на ноктите, нелеплива рака за резба

 
DEN 271.84

Количината на стоката
Това е достапна

【Надградете го цврстиот гел за градител на нокти】 Нашиот цврст гел за булери е гел за градежништво за надградба за нокти Во споредба со традиционалниот гел за градител на нокти или гел за поли нокти, нашиот цврст гел за градител е цврста текстура, а не леплива рака. Исто така, цврстиот гел за продолжување на ноктите е не-текстуална и нелеплива текстура. Можете да ја земете зградата на Solild Nail како гел за нокти, гел за скулптури за нокти, гел за обликување на нокти, цврст гел за лепак за нокти и така натаму. Оваа надградба на солиден текстура гел за нокти ќе ви даде ново искуство со маникир. 【Лесен за употреба цврст гел за продолжување на ноктите】 Нашиот цврст гел за продолжување на ноктите е изработен од високо квалитетен материјал, не-течен UV гел, мазен и лесен за употреба. Цврстиот гел за полиња е не-леплива рака, можете да го користите градителот гел со рака. Единствената алатка за уметност за нокти што ви е потребна е двојна форма на нокти, не ви треба четка за нокти, клипови за нокти, совети за нокти, решение за лизгање на ноктите или други алатки за маникир за уметност за нокти, што е посоодветно за почетници. 【Широка употреба на цврста скулптура за нокти тврд гел】 Цврстиот гел за нокти е комбинирана мултифукција. Цврстиот UV тврд гел за нокти може да се користи за проширување на ноктите, зајакнување на ноктите, скулптура за нокти, пештера на нокти, нокти, француски нокти, нокти на школка, привлечност за нокти, мешавина со сјајни нокти или кој било друг креативен дизајн на уметност за нокти. Имајте предвид дека цврстиот гел за градител на нокти има потреба од лекување за 5-10 мин. Под LED/UV ламба над 48 W. 【Долготраен цврст гел за скулптури за нокти】 Цврстиот гел за моделирање на ноктите може да трае долго околу 21 ден, а не лесно да се олупи. Пријавени за животната средина и анти-пауза материјали на гел за продолжување на резот, го поттикнуваат вашето продолжено нокти тешко да се пробие или да се излупи. Проширете го ноктот со овој гел за нокти на Soild Builder и чувајте ги околу 3 недели. Ве молиме, имате тест за кожа пред да го користите овој цврст гел за нокти за да се советува да предизвика непријатно.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата