• Со попуст
  • Неодамнешно
Стегач за сопирачка за црево, 3 парчиња Клешти За Штипкање На Цревото Клешти За Стегање За Сопирачка За Гориво Најлонски Комплет За Алат Црево За Штипкање Клешти По?

Стегач за сопирачка за црево, 3 парчиња Клешти За Штипкање На Цревото Клешти За Стегање За Сопирачка За Гориво Најлонски Комплет За Алат

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Цврсто Стегање : Мазната вилица заедно со закривениот раб обезбедува цврсто стегање без оштетување на цревото, едноставно и сигурно Висока Видливост Во Светло Црвена Боја стегите со светла жица со висока видливост лесно се наоѓаат и спречуваат случајно губење на стегите. Висока Видливост Во Светло Црвена Боја стегите со светла жица со висока видливост лесно се наоѓаат и спречуваат случајно губење на стегите. Нема ОштетувањеФлексибилните стеги имаат специјални вилици со радиус со мазни рабови за ефикасно спречување на оштетување на внатрешното црево. Вградениот механизам за заклучување, мазниот и заоблен раб на вилицата може ефикасно да спречи оштетување на внатрешното засилување на цревото. Подобар Дизајн : comfortableономски дизајнираната рачка е удобна за држење, што во голема мера го поедноставува и рачното работење. Како Да Се Користи : Погоденфорузеинбракехоси,горива,бензини,ладилници,црева,косилки за трева, итн. Спецификација : Тип На Ставка : Црево Штипка Клешти Материјал На Производот : Најлон Мало Црево Штипка Клешти Должина : Прибл.


Клучни карактеристики

Item Type:
Hose Pinch Pliers
Product Material:
Nylon
Small Hose Pinch Pliers Length:
Approx. 155mm / 6.1in
Small Hose Pinch Pliers Opening Range:
Approx. 0 ~ 20mm / 0 ~ 0.79in
Medium Hose Pinch Pliers Length:
Approx. 185mm / 7.28in
Medium Hose Pinch Pliers Opening Range:
Approx. 0 ~ 35mm / 0 ~ 1.38in
Large Hose Pinch Pliers Length:
Approx. 255mm / 10.04in
Large Hose Pinch Pliers Opening Range:
Approx. 0 ~ 65mm / 0 ~ 2.56in
Package List:
3 x Hose Pinch Pliers:
Note:
These hose clamps are made of durable nylon with good insulation to keep you safe during operation. :

Слични производи во категоријата