• Со попуст
  • Неодамнешно
G.Core Pegboard Hook Assoce 18 пакет сет, PEG Hooks Assastment Organizer Adaytory, Различни алатки за складирање на алатки, системски комплет, за гаража занаетчиска работилница за работна површин?

G.Core Pegboard Hook Assoce 18 пакет сет, PEG Hooks Assastment Organizer Adaytory, Различни алатки за складирање на алатки, системски

 
DEN 479.84

Количината на стоката
Това е достапна

【Универзална и диверзифицирана】 Одговарајте на сите 1/8 "и 1/4" метални, дрвени или пластични штипки со дупки распоредени со 1 инчи 2 x корпи за штипки (со посебни 2 куки за секоја корпа), 3 x чаши од штипки (со посебна јамка за секоја), 2 x фиоки за штипки, куки за висини 5 x 2 (со гумени капачиња), 5 x 4 "висечки куки (куки за виси ( со гумени капачиња), држач за шипки од 1 x (составен од 3 дела). Овој вреден пакет од 18 држачи може да ги задоволи повеќе индивидуализирани потреби. Белешка : Pegboard не е вклучена!. 【Прилагодени и лесни】 Сите делови се лесни инсталации и не се будни и паѓаат за време на употребата. Овој современ дизајн комбинира корпи за корпи, чаши, држачи за ленти и куки заедно, не само за складирање на алатки за хардвер за гаражи, туку може да се користи за организатори на занаетчиски организатори, како што се струја, моливи, четки за бои, панделки, сврзувачки елементи и секое снабдување со уметност. 【Ефикасно видлива организација】 Овие корпи за жица се изработени од жица со отворен челик за вечен изглед што се дуплира со тоа што го олеснува гледањето. Држете ги сите ваши разни предмети без да заземат простор во фиоките, кутијата со алатки или полиците. Лесно и брзо да го пронајдете она што ви треба, одржувајте ги често користените предмети и ја подобрувате ефикасноста на работата. 【Погодни детали за употреба】 Овој организатор на таблата треба да ги преземе најпрактичните потреби. На пример, обично е потребно да се исчистат дамки или валкани во работилница или занаетчиски работен простор, така што оваа ролна за крпи за хартија е мора да има потреба и неговиот дизајн на празнини може да работи непречено при влечење. Или за дистрибуција на лента, канап или што било друго на количка. Куките исто така работат како решетки за полици, можете да поставите алатки строго на 2 од нив, или само да ги обесувате на нормален начин. 【Широко организирање на употреба】 Направено од цврста челична жица со трајна завршница отпорна на 'рѓа.CORE Pegboard holders to create storage centers in the garage, workbench, workshop, kitchen, bathroom, bedroom, closet, laundry room, utility room, hobby and craft room, home office, mudroom, entryways, condos, college dorm rooms, итн. Ние нудиме широк асортиман на висококвалитетни, прифатливи и лесни за употреба на серии на Pegboard, вклучувајќи панели за таблата, куки, чаши, канти, корпи, полици, држачи за пешкири, итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата