• Со попуст
  • Неодамнешно
Салфетка За бел Пијалок, [500 Брои] 1-Ката Апсорбирачки Квадратни Салфетки За Еднократна Употреба За Пијалаци, Бар Или Домашна Хартиена Салфетка, Коктел Салфетки, Реф?

Салфетка За бел Пијалок, [500 Брои] 1-Ката Апсорбирачки Квадратни Салфетки За Еднократна Употреба За Пијалаци, Бар Или Домашна

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Овие Издржливи Хартиени Салфетки од 1 слоја Покажуваат Мек, Но Цврст Состав, Измерете Квадрат Од 4,5 Инчи и Обезбедете Совршена Придружба на Коктели, Предјадења и Десерти Послужете Пијалоци И Спречете Траги Од Вода На Вашиот Бар. Додадете Стил Во Поставката На Вашата Маса Со Салфетки За Бели Пијалоци! Овие Мали Хартиени Салфетки Се Цврсто Бели И Ќе Додадат Класичен Изглед На Вашата Забава. Со 500 Салфетки По Пакување, Има Доволно Бели Салфетки за Складирање На Вашата Маса За Вклучена Маса или Маса За Пиење, Или Напикајте Во Чаши На секое место-поставување. Класична Бела Боја Благодарение На Чистата Бела Боја, Различните Нијанси На Вашите Живописни Мешани Пијалоци И Гарнитури Се Појавуваат! Не Можете Да Погрешите Со Оваа Универзална Боја, Бидејќи Ја Надополнува Секоја Поставка. Додадете Ја Оваа Сигурна Салфетка За Пијалоци Во Вашиот Угостителски Бизнис Пренослив Бар, Ресторан, Кафуле И Друг Бизнис За Голема Вредност Без Да Го Загрозите Квалитетот. Оваа Разноврсна Салфетка Служи И Како Економична Алтернатива На Малите Чинии, Како Одлична За Закуски, Десерти И Коњи На Вашиот Угостителски Настан Или Приватна Забава.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата