• Со попуст
  • Неодамнешно
Прашина за правосмукалка за правосмукал JSFSIM -5000Pa Силен вшмукување рака -Хед УСБ -прашина што може да се наполни прашина за чистење на домашни канцеларии за чистење ?

Прашина за правосмукалка за правосмукал JSFSIM -5000Pa Силен вшмукување рака -Хед УСБ -прашина што може да се наполни прашина за чистење на домашни

 
DEN 464.00

Количината на стоката
Това е достапна

Загарантирана вакуумска чистач за повлекување на квалитетот, со силна вшмукување 5000 RA, лесен за отстранување на прашината во далечината Добро оптоварување со батерија со голема моќност од 2000m Ah, времето за полнење е околу 4 часа, а може да трае 20 минути. Добро оптоварување што може да ги отстрани прашината, саѓи, отпадоци од хартија, остаток, миленичиња коса, дамки од вода, итн., За да се одржи просторијата чист и уреден. Исклучителен дизајн со продолжена четка, која може ефикасно да ја исчисти прашината во секој мртов агол, а исто така може да го прошири и опсегот на чистење. Висок квалитет и издржливост, кутијата за прашина и филтерот може да се мијат со вода, што може ефикасно да изолира нечистотија и е лесен за употреба. Загарантирана вакуумска чистач за повлекување на квалитетот, со силна вшмукување 5000 RA, лесен за отстранување на прашината во далечината. Добро оптоварување со батерија со голема моќност од 2000m Ah, времето за полнење е околу 4 часа, а може да трае 20 минути. Добро оптоварување што може да ги отстрани прашината, саѓи, отпадоци од хартија, остаток, миленичиња коса, дамки од вода, итн., За да се одржи просторијата чист и уреден. Исклучителен дизајн со продолжена четка, која може ефикасно да ја исчисти прашината во секој мртов агол, а исто така може да го прошири и опсегот на чистење. Висок квалитет и издржливост, кутијата за прашина и филтерот може да се мијат со вода, што може ефикасно да изолира нечистотија и е лесен за употреба.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Vacuum Cleaner
Material:
ABS
Voltage:
5V
Current:
2000mA
Power:
80W
Suction Power:
5000pa
Life Time:
20 Minutes
Battery:
4 x Polymer Lithium Battery 2000mah
Revolving Speed:
3000rpm
Weight:
Approx. 1124g / 39.6oz
Size:
Approx. 33.5x6.5x6.5cm / 13.2x2.6x2.6in
Retractable Size:
Approx. 40x6.5x6.5cm / 15.7x2.6x2.6in
Package List:
1 x Vacuum Cleaner1 x USB Cable1 x Long Flat Suction Nozzle1 x Brush Suction Nozzle1 x Manual Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Слични производи во категоријата