• Со попуст
  • Неодамнешно
Coverата Сд Картичка Слот Капакот На Вратата, Замена Меморија Врата Слот Опфаќа Поправка Врата За Никон Д3100 Камери, Картичка Слот Заштитен Капак Со Пролет И Железо Ли?

Coverата Сд Картичка Слот Капакот На Вратата, Замена Меморија Врата Слот Опфаќа Поправка Врата За Никон Д3100 Камери, Картичка Слот

 
DEN 154.88

Количината на стоката
Това е достапна

●Пластичен Материјал Q : овој капак на слотот за картичка за складирање црна камера е изработен од врвен пластичен материјал, кој е издржлив и удобен и има долг работен век ●Опсег На Апликации● : оваа обвивка на капакот на слотот за картичка на камерата е специјално дизајнирана за камерите Никон Д3100. И делот за замена совршено одговара на вашиот фотоапарат. ●Производи Од трети Страни● : овој дел за замена на камерата е производи од трети страни наместо оригинални производи. Можете да изберете според вашите потреби. ●Лесен За Инсталирање Q : капакот на слотот за картичка за складирање на камерата е едноставен и лесен за инсталирање и е многу добра замена за деловите на камерата. Гарантирајте го интегритетот на камерата. ●Лесен И Пренослив Q : овој дел за поправка на камерата има лесен само 4g / 0,1 mz. Лесен и лесен за носење, можете да го понесете со себе кога ќе излезете да пукате. ●Пластичен Материјал Q : овој капак на слотот за картичка за складирање црна камера е изработен од врвен пластичен материјал, кој е издржлив и удобен и има долг работен век. ●Опсег На Апликации● : оваа обвивка на капакот на слотот за картичка на камерата е специјално дизајнирана за камерите Никон Д3100. И делот за замена совршено одговара на вашиот фотоапарат. ●Производи Од трети Страни● : овој дел за замена на камерата е производи од трети страни наместо оригинални производи. Можете да изберете според вашите потреби. ●Лесен За Инсталирање Q : капакот на слотот за картичка за складирање на камерата е едноставен и лесен за инсталирање и е многу добра замена за деловите на камерата. Гарантирајте го интегритетот на камерата. ●Лесен И Пренослив Q : овој дел за поправка на камерата има лесен само 4g / 0,1 mz. Лесен и лесен за носење, можете да го понесете со себе кога ќе излезете да пукате. Пластичен Материјал : овој капак за слот за картичка за складирање на црна камера е изработен од врвен пластичен материјал, кој е издржлив и удобен и има долг работен век.


Клучни карактеристики

Item Type:
Camera Storage Card Cover Shell
Material:
Plastic
Gross Weight:
4g / 0.1oz
Color:
Black
Applications:
For Nikon D3100 cameras
Package List:
1 x Card Slot Cover :

Слични производи во категоријата