• Со попуст
  • Неодамнешно
Логика на лента што може да се повлече од 4 мил

Логика на лента што може да се повлече од 4 мил

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Зипер со единечна песна ја проширува ширината на торбата и ги одржува производите чисти и ослободени од влага Повторувачките торби можат повторно да се користат. Торбите ги исполнуваат барањата на ФДА и УСАА. Наведените големини се внатрешните употребливи димензии на торбата. Зипер со единечна песна ја проширува ширината на торбата и ги одржува производите чисти и ослободени од влага. Повторувачките торби можат повторно да се користат. Торбите ги исполнуваат барањата на ФДА и УСАА. Наведените големини се внатрешните употребливи димензии на торбата. 10 x 15 " - 4 милји кои се повторуваат поли -торби.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата