• Со попуст
  • Неодамнешно
Програма за програми за Huiop за RC автомобили ESC ESCELTON CONTROLLER SPEED CONTROLER, Програмска картичка

Програма за програми за Huiop за RC автомобили ESC ESCELTON CONTROLLER SPEED CONTROLER, Програмска картичка

 
DEN 223.84

Количината на стоката
Това е достапна

100% сосема ново Направено од добра марија. Лесен и удобен за употреба. Висок квалитет и издржлив во перформансите. Костум за RC автомобили ESC програмирање. Користењето на програмска картичка за програмирање е најзгодниот избор, треба само да го вметнете сигналниот кабел на ESC во картичката за програмирање. Притиснете го копчето [ставка] за да го изберете копчето што ја сакате и притиснете го копчето [Value] за да ја изберете вредноста на оваа ставка, а потоа притиснете го копчето [OK], прозорецот за вредност се прикажува „S“ што значи дека е зачувана оваа ставка. (За да ја вратите фабричката стандардна вредност, притиснете го [ресетирање], а потоа притиснете [OK]). Спецификации : Бренд : Име на ставка : Режим на работа со картички за програмирање : FWD со сопирачка / FWD и REV со сопирачка / FWD и REV фиксна област Акцелератор : 6% / 9% / 12% Почетна сила на сопирачката : 0% / 5% / 10% / 20% / 30% / 40% / 50% / 60% Заштита на низок напон : Не / 2.4 V режим на стартување (удар) : Ниво 1 / Ниво 2 / Ниво 3 / Ниво 4 / Ниво 5 / Ниво 6 / Ниво 7 / Ниво 8 / Ниво 9 PWM : 8 KHz / 12k Hz Максимална обратна сила : 25% / 50% / 75% / 100% максимална сила на сопирачката : 50% / 60% / 70% / 80 Сила за влечење на сопирачката% / 90% : 0% / 5% / 10% / 20% / 40% / 60% / 80% / 100% Сет на тајминг : 0 ° / 3,75 ° / 7,5 ° / 11,25 ° / 15 ° / 18,75 ° / 22,5 ° / 26,25 ° насока на моторот adj.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата