• Со попуст
  • Неодамнешно
Полици со кабинети за врвни кабинети 6 парчиња Поделби за полици за жица на полици Организатор Организатор за складирање Организација за складирање алатка за спал?

Полици со кабинети за врвни кабинети 6 парчиња Поделби за полици за жица на полици Организатор Организатор за складирање Организација за

 
DEN 296.48

Количината на стоката
Това е достапна

Чувајте предмети во ред, лесно да се најдат Идеално за организирање на плакари и полица за книги и така натаму. Едноставно, лизнете го делителот над полиците на плакарот за да создадете индивидуални прегради. Лесно за инсталирање и прилагодување на просторот за оддели. ПП материјал, издржлив, монтирање на клип, едноставен и практичен. Чувајте предмети во ред, лесно да се најдат. Идеално за организирање на плакари и полица за книги и така натаму. Едноставно, лизнете го делителот над полиците на плакарот за да создадете индивидуални прегради. Лесно за инсталирање и прилагодување на просторот за оддели. ПП материјал, издржлив, монтирање на клип, едноставен и практичен. Карактеристики- Материјал : стр.- Големина : Околу 27.package вклучувајќи 1 x пакет лавици за складирање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата