• Со попуст
  • Неодамнешно
МАРХИНКУС 100мм Полирање на диск со висока тврда мелница за мелење на тркалото за мелење на тркалото за мелење Агол за мелница додатоци за мелница за мелница

МАРХИНКУС 100мм Полирање на диск со висока тврда мелница за мелење на тркалото за мелење на тркалото за мелење Агол за мелница

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Сличен материјал со висок квалитет : Полирањето на дискот има висококвалитетен челичен материјал има долг животен век и може брзо да ги отстрани материјалите Апликација за : Моќно тркало за мелење на агол може да се инсталира на стандардни меленици за електричен агол. Сигурен : Полирањето на дискот е составен од стотици екстремно засегнати заби, брзо отстранете го материјалот, издржлив. За брзо отстранување и обликување : дискот за полирање на мелница за агол од 100мм е погоден за брзо отстранување и обликување, особено за конкавни и конвексни области. Екселентна изведба : Овој производ може да обезбеди брзо отстранување на материјалот, да заштеди време и напор, погоден за заоблена работа. Моќно тркало за мелење на агол може да се инсталира на стандардни меленици за електричен агол. Сличен челичен материјал има долг животен век и може брзо да ги отстрани материјалите. составен од стотици екстремно засегнати заби, брзо отстранете го материјалот, издржлив. Погодно за брзо отстранување и обликување, особено за конкавни и конвексни области. Обезбедете брзо отстранување на материјалот, зачувајте време и напор, погодно за заоблена работа. Спецификација : Состојба : 100% сосема нова ставка Тип : Материјал за полирање на диск : челик Боја : Сребрена апликација : Погодна за брзо отстранување и обликување, особено за конкавни и конвексни области.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Polishing Disc
Material:
Steel
Color:
Silver
Application:
Suitable for rapid removal and shaping, especially for concave and convex areas. Provide rapid material removal, save your time and effort, suitable for curved work.
Diameter:
Approx. 100mm / 3.9in
Package List:
1 x 100mm Angle Grinder Polishing Disc :
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Слични производи во категоријата