• Со попуст
  • Неодамнешно
Поставени Клучеви И Клешти СО МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ, Комплет Китбаг Од 6 Парчиња. 7 Клешти За Заклучување, Клешти За Спојување Со Жлебови Од 10, Клешти За Долг Нос Од 8, Кл?

Поставени Клучеви И Клешти СО МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ, Комплет Китбаг Од 6 Парчиња. 7 Клешти За Заклучување, Клешти За Спојување Со Жлебови

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Комплетот КЛЕШТИ СО МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ вклучуваше : клешти за Заклучување 7", Клешти За Спојување Со Жлеб 10", Клешти За Долг Нос 8", Клуч За Прилагодување 8", Клешти За Дијагонално Сечење 6", Клешти За Линијар 8" Изграден од термички обработена никелирана легура и Стврднати заби, за максимална цврстина и издржливост. Овие клешти алатка во собата, Доаѓаат со ролна торба за носење, добро за складирање и транспорт, исто така убав избор подароци за мажи. 6 Различни клучеви и клешти, дизајнирани да бидат лесни за корисниците, издржливи и долготрајни, ги исполнуваат повеќето секојдневни намени. Макс моќ клешти алатка во собата, убав избор подарок за татко и нов сопственик на куќи. Комплетот КЛЕШТИ СО МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ, кој вклучуваше 6 различни клешти, дизајнирани да бидат лесни за корисниците, издржливи и долготрајни, ги исполнува повеќето секојдневни намени.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата