• Со попуст
  • Неодамнешно
Goodman 3 тон 15,2 SEER2 ЕДИНЕТ ЕДИНСКИ КОНДЕМАЦИЈА GSXH503610 и 80,000 BTU 80% AFUE променлива брзина на гас GMVC800803BN System System со CAPTA3626B4

Goodman 3 тон 15,2 SEER2 ЕДИНЕТ ЕДИНСКИ КОНДЕМАЦИЈА GSXH503610 и 80,000 BTU 80% AFUE променлива брзина на гас GMVC800803BN System System со

 
DEN 230.40

Количината на стоката
Това е достапна

Овој пакет вклучува 3 тони AC единица GSXH503610, 80,000 BTU гас печка GMVC800803 Bn и вертикална калем CAPTA3626 B4 дава рејтинг на SEER2 на целиот систем од 15,2 GSXH503610 им овозможува на сервисните вентили со потпети врски и лесни за пристапни пристаништа за лесно одржување. GMVC800803 BN е опремен со тешки алуминиум-челичен разменувач на топлина за извонредна издржливост и пренесување на топлина. Производителите постојано работат на подобрување на квалитетот и ефикасноста на нашите производи. Затоа, им го испраќаме највидираниот модел на нашите клиенти. Ова може да резултира во мали разлики во примените модели. Барате вашиот следен проект за подобрување на домот? Големината на станбениот систем може да се утврди врз основа на квадратните снимки од домот, квалитетот на изолацијата, бројот на врати и прозорци и климатската зона за вашата локација. Производите доаѓаат со 10-годишна гаранција на производителот со ограничен дел, под услов инсталацијата да биде завршена од квалификуван инсталатор и производите се регистрирани во рок од 60 дена од инсталацијата. Овој пакет вклучува 3 тони AC единица GSXH503610, 80,000 BTU гас печка GMVC800803 Bn и вертикална калем CAPTA3626 B4 дава рејтинг на SEER2 на целиот систем од 15,2. GSXH503610 им овозможува на сервисните вентили со потпети врски и лесни за пристапни пристаништа за лесно одржување. GMVC800803 BN е опремен со тешки алуминиум-челичен разменувач на топлина за извонредна издржливост и пренесување на топлина. Производителите постојано работат на подобрување на квалитетот и ефикасноста на нашите производи. Затоа, им го испраќаме највидираниот модел на нашите клиенти. Ова може да резултира во мали разлики во примените модели. Барате вашиот следен проект за подобрување на домот? Големината на станбениот систем може да се утврди врз основа на квадратните снимки од домот, квалитетот на изолацијата, бројот на врати и прозорци и климатската зона за вашата локација. Производите доаѓаат со 10-годишна гаранција на производителот со ограничен дел, под услов инсталацијата да биде завршена од квалификуван инсталатор и производите се регистрирани во рок од 60 дена од инсталацијата. Гаранција : Производите на Гудман доаѓаат со ограничена гаранција од 10 години делови од производителот под услов да се инсталираат предметите од квалификуван инсталатор и се регистрирани во рок од 60 дена од инсталацијата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата