• Со попуст
  • Неодамнешно
6 Парчиња Вентилатори за Преклопување, 21 СМ Шарени Рачни Вентилатори Од Бамбус Во Ретро Стил На Виножито Пренослив Елегантен Атрактивен Декоративен Вентилатор За ?

6 Парчиња Вентилатори за Преклопување, 21 СМ Шарени Рачни Вентилатори Од Бамбус Во Ретро Стил На Виножито Пренослив Елегантен Атрактивен

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал за повеќекратна употреба : вентилаторите на виножитото се изработени од висококвалитетна пластична и врвна свилена ткаенина,непречено се отвораат и затвораат Со висококвалитетен процес на печатење за заштита на животната средина и висококвалитетна ткаенина, не е лесно да се избледи, можете безбедно да ја користите. Не Кријте Ја Својата Гордост : причините За Поддршка на лезбејките геј бисексуалци трансродови се да ја покажете својата гордост и да го раширите ставот "љубовта е љубов", да ги поддржите сите активности и потфати за ЛГБТ. Класичен црн кул антички вентилатор црна обична површина на преклопување ѓ. Додатоци За Гордост : Секое парче вентилатор за преклопување виножито создава виножито со 6 бои за да покаже геј гордост ставовите се соодветни за маршеви, донации или настани во лгбт заедницата. вентилатор антички стил преклопен вентилатор. Алатка за ладење : овие вентилатори за дрво од бамбус хартија не се само стилски и убави, туку и практични и функционални; лесно се држат во рака, што може да ви помогне да ја исфрлите топлината во жешкото лето без бучава, давајќи ви кул и удобно искуство. Гордост Партија Материјали : Елегантен подароци избор, особено на сите жена, девојки и дама, која ќе донесе повеќе забава и спомени,многу погоден за деца,родендени,базен партии,Ноќта на Вештерките.Овие навивачи на преклопување на виножитото можат гордо да бидат прикажани на паради, забави, собири, настани, паради или настани за собирање средства. Материјал за повеќекратна употреба : вентилаторите на виножитото се изработени од висококвалитетна пластична и врвна свилена ткаенина,непречено се отвораат и затвораат. Со висококвалитетен процес на печатење за заштита на животната средина и висококвалитетна ткаенина, не е лесно да се избледи, можете безбедно да ја користите. Не Кријте Ја Својата Гордост : причините За Поддршка на лезбејките геј бисексуалци трансродови се да ја покажете својата гордост и да го раширите ставот "љубовта е љубов", да ги поддржите сите активности и потфати за ЛГБТ. Класичен црн кул антички вентилатор црна обична површина на преклопување ѓ.


Клучни карактеристики

Item Type:
Rainbow Folding Fan
Material:
Bamboo
Color:
Colorful
Size:
Approx. 37x21cm/14.6x8.3in
Weight:
Approx. 120.0g/4.2oz
Package List:
6 x Rainbow Folding Fan
Note:
Please allow error due to manual measurement. Thanks for your understanding.

Слични производи во категоријата