• Со попуст
  • Неодамнешно
Милсо Слушалки Микрофон Сплитер, 3.5 мм Слушалки Адаптер 2 TRS Женски НА TRS Машки CTIA Стерео Приклучок Y Кабел Компатибилен За Двојна Приклучок Игри Слушалки На Xbox, PS4, Те?

Милсо Слушалки Микрофон Сплитер, 3.5 мм Слушалки Адаптер 2 TRS Женски НА TRS Машки CTIA Стерео Приклучок Y Кабел Компатибилен

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Аудио Без Загуба Пренос-Обезбедување на писклив чист квалитет на звукот Позлатените приклучоци се спротивставуваат на корозијата и обезбедуваат оптимален квалитет на звукот. Компактен, но сепак робустен дизајн за максимална преносливост. Компатибилен со слушалки со 3,5 мм одделни приклучоци за приклучоци за микрофон и слушалки. Компатибилен со слушалки за игри со конектори за слушалки и микрофон, Како Што Се Logitech G430 Logitech G231, Tertle Beach X12, DLAND PC780-R, Sades sa-708, Beexlet GM-2 GM-3 GM-100 GM-200, COOTION Секој G1000, E-BLUE EHS956, ENVEL G2000 K1, COOAU cu002, bluefire, sarki, sades sa928 arcmage Sa708 Kotion Секој G1000 G2000 G4000 Hyperx SHARKX sennheiser. Компатибилен СО PS4, Xbox One S, Таблети, Нови Компјутери, Паметни Телефони и Тетратки. Зелена Компатибилна со слушалки, розова за микрофон. Дигалка за микрофон и дигалка за аудио од една слушалка, а не 2 слушалки. Кога се поврзувате Со Контролорот Xbox One, треба да се користи официјален адаптер За Стерео слушалки Xbox One. Кога сте поврзани Со Контролорот Play Station 4, функциите за аудио и разговор во играта се поддржани, но поставките за звук треба да се прилагодат. НЕ Е Компатибилен за СЛУШАЛКИ ЗА ОТЧУКУВАЊА, слушалки За Бозе и Слушалки за Јаболка. Овој адаптер ЗА слушалки НЕ работи за микрофони за Кондензатор. Микрофонот на Кондензаторот само го менува Кондензаторот под аудио вибрации и не може сам да произведува аудио струја. Мора да се претвори во аудио струја преку коло за конверзија пред да може да се поврзе со компјутерот. Поставете прашање на оваа страница. Или, поднесете го вашиот проблем директно до милсо(ат)поддршка(точка)с0м. Модел : 2Т1-20Х. Должина : 8 инчи/20см. Материјал : бакар без кислород со плетенка кабел. Интерфејс : стандард 3,5 мм. Големина : 112 * 55 * 20мм. Пакет Содржина : 1 * Милсо Комбо Сплитер Адаптер-8инч/20см. Една ТРС женска и две ТРС машки пристаништа. ЗА TRS слушалки со еден приклучок на КОМПЈУТЕР со двојни приклучоци. Две ТРС женски и ЕДЕН ТРС машки пристаништа. За поврзување на слушалки СО двојни приклучоци TRS со паметен телефон/лаптоп со еден приклучок. Милсо 3,5 мм сплитер за слушалки - овој сплитер за микрофон и слушалки е дизајниран да поврзува слушалки за игри со двојни приклучоци со повеќето уреди со 3,5 мм ТРС порта (микрофон+аудио), како што СЕ АДАПТЕР ЗА СЛУШАЛКИ PS4, адаптер за слушалки i Pad, адаптер за слушалки За Xbox, итн. Овој кабел за адаптер за аудио приклучок се одликува со еден 3,5 mm TRS машки и два 3,5 mm TRS женски (зелена за TRS слушалки, розова за TRS микрофон). КОМПАТИБИЛНОСТ - Овој милсо 3,5 мм аудио сплитер за слушалки и микрофон ги поддржува речиси сите моментално популарни аудио уреди.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата