• Со попуст
  • Неодамнешно
Alvord Polk 650-H голема брзина на челична конструкција на челик, лева рака спирална флејта, тркалезна шипка, неконтролирана завршница, големина: 1-1/2 инчи

Alvord Polk 650-H голема брзина на челична конструкција на челик, лева рака спирална флејта, тркалезна шипка, неконтролирана завршница, големина:

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Спиралните пренасочувачи на левата рака се добри за употреба преку дупки (дупки што се протегаат низ работното парче), бидејќи туркаат чипови пред алатката и во дупката Спиралните пренасочувачи се препорачуваат за пренасочување на дупките со прекини, бидејќи тие спречуваат оштетување на работ и алатка на работното парче. Алатките за тркалезно тресење се цилиндрични и треба да се чуваат во сопственик на алатка со добар квалитет со цел да се спречи пренасочувањето да се лизне во апликации со висок вртежен момент, што може да предизвика замрзнување на алатката, губење на точноста и оштетување на алатката. Неципираните (светли) алатки немаат завршница или облога. Тие се добар избор за апликации за општа намена. Челикот со голема брзина е вообичаен челик за општа намена за алатки за сечење, е компатибилен со најразлични материјали и има тенденција да биде пониска во цената од челикот од кобалт или карбид. Спиралните пренасочувачи на левата рака се добри за употреба преку дупки (дупки што се протегаат низ работното парче), бидејќи туркаат чипови пред алатката и во дупката. Спиралните пренасочувачи се препорачуваат за пренасочување на дупките со прекини, бидејќи тие спречуваат оштетување на работ и алатка на работното парче. Алатките за тркалезно тресење се цилиндрични и треба да се чуваат во сопственик на алатка со добар квалитет со цел да се спречи пренасочувањето да се лизне во апликации со висок вртежен момент, што може да предизвика замрзнување на алатката, губење на точноста и оштетување на алатката. Неципираните (светли) алатки немаат завршница или облога. Тие се добар избор за апликации за општа намена. Челикот со голема брзина е вообичаен челик за општа намена за алатки за сечење, е компатибилен со најразлични материјали и има тенденција да биде пониска во цената од челикот од кобалт или карбид. Ремилерот за градежништво на левата рака на Alvord Polk 650-H е тркалезна алатка изработена од челик со голема брзина, без завршница или облога, и најчесто се избира за пренасочување на прекинатите намалувања во структурниот челик. Преградувачите на градежништвото се заоструваат за да му овозможат на Reamer да влезе во преклопување и погрешно поставени дупки каде што не се потребни екстремно прецизни толеранции и да имаат стоп -јака за безбедност и контрола на длабочината. Спиралните пренасочувачи на левата рака се корисни за прекинати намалувања и преку дупки. Спиралните пренасочувачи спречуваат целосен контакт со флејта со водечкиот раб во прекинат пресек, како во клучот.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата