• Со попуст
  • Неодамнешно
Прибор за Јадење кисангел поставува Хартија За Туширање Храна Што Им Служи На Децата За Еднократна Употреба Роденденски Салфетки за Прибор За Јадење Чинии За Беби?

Прибор за Јадење кисангел поставува Хартија За Туширање Храна Што Им Служи На Децата За Еднократна Употреба Роденденски Салфетки за Прибор

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

САЛФЕТКИ ЗА ЗАБАВИ ЗА ДИНОСАУРУСИ комплет прибор за јадење За Храна, за еднократна употреба, безбеден и сигурен за вас и вашите гости ДЕСЕРТ ЧИНИЈА Убав дизајн и убава боја, овозможувајќи ви убаво да ја декорирате вашата забава. РОДЕНДЕНСКИ ХАРТИЕНИ ЧИНИИ овие уникатни хартиени садови држат разни ваши омилени пијалоци или храна. САДОВИ ЗА ЗАБАВИ СО ДИНОСАУРУСИ овие се направени од хартиени материјали, безбедни и практични, лесни за држење. ЦРТАНИ САЛФЕТКИ За Еднократна Употреба, не мора да ги миете и чистите, само фрлете ги во корпа за отпадоци, многу погодно. САЛФЕТКИ ЗА ЗАБАВИ ЗА ДИНОСАУРУСИ комплет прибор за јадење За Храна, за еднократна употреба, безбеден и сигурен за вас и вашите гости. ДЕСЕРТ ЧИНИЈА Убав дизајн и убава боја, овозможувајќи ви убаво да ја декорирате вашата забава. РОДЕНДЕНСКИ ХАРТИЕНИ ЧИНИИ овие уникатни хартиени садови држат разни ваши омилени пијалоци или храна. САДОВИ ЗА ЗАБАВИ СО ДИНОСАУРУСИ овие се направени од хартиени материјали, безбедни и практични, лесни за држење. ЦРТАНИ САЛФЕТКИ За Еднократна Употреба, не мора да ги миете и чистите, само фрлете ги во корпа за отпадоци, многу погодно. Пакетот Вклучува 48 х салфетки 48 х плочи Карактеристики-материјали за Забави дизајнирани со креативни обрасци, додавајќи елеганција и модерност на секоја забава, тоа е совршен избор за роденденски забави садови за забави со диносауруси. - Може да се фрли директно по употреба, што заштедува време за миење садови по забави бебе туш хартија плочи. - Изработен од хартиени материјали, нема да се преклопува, кине или крши при сервирање Храна Роденденска Хартиена Чинија.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата