• Со попуст
  • Неодамнешно
Форца Алу60 Фудбалски Голови [10 Големини] | Клуб Спецификации Премиум Водоотпорен Фудбалски Гол Мислења | Фудбалска Пракса Опрема | Фудбалски Цели | Фудбалски Гол &за?

Форца Алу60 Фудбалски Голови [10 Големини] | Клуб Спецификации Премиум Водоотпорен Фудбалски Гол Мислења | Фудбалска Пракса

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

ЕЛИТНА КОНСТРУКЦИЈА-Погодна За употреба во текот на целата година, импресивните рамки за цели се конструирани со употреба на алуминиум засилен со 60мм, кој е завршен со употреба на оптички бел полиестерски слој во прав ПРЕМИУМ ФУДБАЛСКИ МРЕЖИ - овие фудбалски мрежи се изработени со помош на 3ММ ПЛЕТЕНКА HDPE нето канап со мрежа со јазли од 100мм. Мрежите се третираат СО УВ и имаат преклопени рабови за зголемена јачина. САМОСТОЈНА И ПРЕНОСЛИВА-лесните и преносни цели имаат иновативен дизајн на преклопување за едноставна преносливост. Задните и страничните држачи се преклопуваат навнатре и имаат клипови за брзо ослободување. ОПСЕГ на ГОЛЕМИНИ – овој опсег На Фудбалски Голови НА ФОРЦА Алу60 располага за сите возрасти. Изберете од 10 големини на гол кои се движат од 6ft x 4ft (детски фудбал) до целосна големина 24ft x 8ft високи цели. ФУДБАЛСКИ ЦЕЛИ ЗА ОБУКА-Без разлика дали сакате голови за вежбање вежби или јуниорски натпреварувачки натпревари, широкиот опсег на фудбалски мрежи и голови значи дека можете да ја добиете целта што ја посакувате. ЕЛИТНА КОНСТРУКЦИЈА-Погодна За употреба во текот на целата година, импресивните рамки за цели се конструирани со употреба на алуминиум засилен со 60мм, кој е завршен со употреба на оптички бел полиестерски слој во прав. ПРЕМИУМ ФУДБАЛСКИ МРЕЖИ - овие фудбалски мрежи се изработени со помош на 3ММ ПЛЕТЕНКА HDPE нето канап со мрежа со јазли од 100мм. Мрежите се третираат СО УВ и имаат преклопени рабови за зголемена јачина. САМОСТОЈНА И ПРЕНОСЛИВА-лесните и преносни цели имаат иновативен дизајн на преклопување за едноставна преносливост.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата